fbpx
Ce este SLooP?
Ce este SLooP?2016-11-10T10:41:58+03:00
Loading...

Povestea SLooP

Începuturile Noi, echipa Loja Fructelor, ne-am dorit dintotdeauna să dezvoltăm o astfel de afacere, care să-i ajute pe români câte puțin, în fiecare zi, să consume mai multe legume și fructe. Pasionați de această idee, am dezvoltat smuti-uri și fresh-uri realizate doar din fructe și legume și nimic altceva, am fost atenți să comunicăm firesc și corect proprietățile sănătoase și delicioase ale gamei.

SLooP a devenit rapid un prieten drag al frigiderelor, poșetelor, sertarelor de birou și meselor de cafenele din țara noastră.

Totul cu măsură. SLooP și-a menținut încă de la început bunele obiceiuri: etichetele SLooP păstrează și în ziua de azi „scara fructelor” pe care iubitorii de smuti și fresh-uri pot măsura ce conțin produsele pe care le consumă. Mai mult decât atât, deși s-a maturizat, SLooP  a menținut siluetele mignone și cantitățile perfecte pentru consumul zilnic de #bunătăți100răutăți0.

Nu în ultimul rând, dat fiind că SLooP conține fructoză, la fel ca și fructele din care este realizat,  sticluțele noastre se consumă moderat și se savurează responsabil.

Vești bune. Pentru că energia și creativitatea sunt două dintre ingredientele secrete ale SLooP, de curând am lansat pe piață două produse noi. Primul este SLooP FRULi, un tetrawedge prietenos cu mâinile zglobii ale copiilor care le stârnește cheful de joacă cu aceleași bunătăți 100% din fructe delicioase.

Pentru galeria iubitorilor de legume pe care nu le poți purta cu tine în rucsac, SLooP a lansat VEGI, o gamă de trei powershoturi îndrăznețe, menite să ofere un strop de dinamism în momentele în care e cea mai mare nevoie de ele (fie în parc, după o alergare de 10k, fie că e înainte de o sedință de 4 ore cu discuții strategice despre lansarea baloanelor de săpun opace).

Cum este echipa SLooP de pe Loja Fructelor?
Autentică. Fiind părinții spirituali ai unui produs care respiră naturalețe, ne place să menținem aceeași valoare și în comportamentul nostru, unii cu alții, dar, mai ales, cu publicul nostru.

Plini de inițiativă. Suntem o companie tânără, așa că nu mici sunt șansele să ne găsești uneori afundați în planuri de dezvoltare de noi produse, alteori făcând ordine prin curtea noastră plină de flori. Nu ne este teamă să riscăm, să facem lucrurile altfel și suntem conștienți că acest „altfel” poate veni oricând și de la oricine.

Respirăm inovare. Suntem mereu în căutare de soluții tehnologice inovatoare care înlesnesc accesul unui public mai mare și eterogen la produse sănătoase, făcute din fructe și legume proaspete.

Suntem responsabili. Față de mediu, față de cei care ne sunt alături în această aventură, față de comunitate. Față de cifre, căci suntem o afacere. Bunătăți 100% în sticluțe, dar și în afara lor!

Spunem „Mulțumesc!” des. Suntem recunoscători, zi de zi, de oportunitatea de a crea de la 0 o companie în a cărei misiune să credem cu pasiune așa că încercăm să împărtășim această recunoștință mai departe, să fim generoși și onești.

SLooP » Frunzulițe