Produs adăugat

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de peste 50 de lei în București și de peste 100 de lei în țară

Comenzi și livrare

Cum comand online?

Adună toate produsele preferate în coșul tău de cumpărături. După ce ai verificat că nu ai uitat nimic, dacă ești un SLooPer TRooPer nou introdu-ți datele personale (nume, adresa de livrare) și salvează-le pentru următoarea comandă; dacă ești deja un SLooPer TRooPer acest pas se face automat.

Nu uita să verifici datele introduse pentru a fi cele corecte. Tot ce trebuie să faci apoi este să finalizezi comanda iar noi vom încerca să o aducem la tine cât mai repede posibil. 😊 Adică în maximum 48 de ore.

Modalități de plată

Îți punem la dispoziție 2 modalități de plată: cu cardul online și plata ramburs.
Îți recomandăm plata online prin card iar dacă alegi plata ramburs la livrare te rugăm să ai în vedere o taxă de procesare de 5 lei pentru fiecare comandă plasată.

Modificarea sau anularea comenzilor

Modificarea sau anularea unei comenzi este posibilă doar prin telefon la 0800 030 303 sau prin email la adresa loja.fructelor@sloop.ro in maximum 12h de la plasarea comenzii.

Modalitățile de livrare a comenzilor și costuri

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid FanCourier, cu temperatură controlată. Pentru comenzile din București și Ilfov transportul este gratuit pentru comenzi de minim 50 de lei, iar pentru restul țării transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 de lei.

Pentru comenzile care nu se încadrează în această sumă, taxa de livrare este calculată în funcție de distanță.

Urmărirea comenzilor

Momentan acest serviciu nu este disponibil dar lucram la asta 😊

Vezi bunătățile noastre