Produs adăugat
tik tok logo

Începuturile Noi, echipa  , ne-am dorit dintotdeauna să dezvoltăm o astfel de afacere, care să-i ajute pe români câte puțin, în fiecare zi, să consume mai multe legume și fructe. Pasionați de această idee, am dezvoltat smuti-uri și fresh-uri realizate doar din fructe și legume și nimic altceva, am fost atenți să comunicăm firesc și corect proprietățile sănătoase și delicioase ale gamei.

  este azi un prieten drag pe care îl găsești la nevoie în frigiderele magazinelor, și câteodată expus cu mândrie alături de un bol cu cereale, lângă o cafea și o carte bună sau langă o tastatură fierbinte.

  înseamnă bunătate dincolo de produse: este promisiunea noastră de a găsi în fiecare zi moduri noi și delicioase de a face un pic de bine la trup și suflet, prin puterea fructelor și legumelor, a inspirației și poftei de viață.

Pentru că iubește oamenii,   și-a menținut încă de la început bunele obiceiuri: etichetele sunt transparente, pentru că secretul calității este să nu existe secrete; ne purtăm cu mândrie rețetele simple, curate, fără zahăr adăugat; iar pe etichete se poate vedea întotdeauna „scara fructelor” pe care iubitorii de smuti și fresh-uri pot măsura ce conțin produsele pe care le consumă. Mai mult decât atât, deși s-a maturizat,   și-a menținut silueta delicată și se prezintă în porții (și proporții) perfecte pentru consumul zilnic și responsabil de #bunătăți100răutăți0.

Nu în ultimul rând,   contine fructoza fructelor și legumelor din care este creat, sticluțele noastre se savurează cumpătat.

Vești bune. Pentru că energia și creativitatea sunt două dintre ingredientele noastre secrete, de curând am lansat pe piață o nouă smuticeală bună: gama de batoane de ronțăit de la  . Trei sortimente delicioase, din doar 3 ingrediente fiecare. Fără zahăr adăugat, vegane, fără gluten. Doar fructe și nuci smuticite!

Să-ți faci un pic de bine nu ar trebui să fie o misiune imposibilă care să înceapă mereu „de mâine” sau „de luni”. Fiecare porție de vitamine, fiecare pas, fiecare vorbă bună contează. Iar mesajul nostru cuprinde toate modurile mici în care îți poți face viața mai  , adică mai bună, veselă, energică, necomplicată. De la batoanele, smuti-urile și sucurile noastre, până la o plimbare cu bicicleta sau o carte bună. Puțin câte puțin, zi de zi!

Cum este echipa  
de la  ?

smuti și suc
Autentică.

Fiind părinții spirituali ai unui produs care respiră naturalețe, ne place să menținem aceeași valoare și în comportamentul nostru, unii cu alții, dar, mai ales, cu publicul nostru.

Plini de inițiativă.

Suntem o companie tânără, așa că nu mici sunt șansele să ne găsești uneori afundați în planuri de dezvoltare de noi produse, alteori făcând ordine prin curtea noastră plină de flori. Nu ne este teamă să riscăm, să facem lucrurile altfel și suntem conștienți că acest „altfel” poate veni oricând și de la oricine.

Smuti și suc SLooP
Smuti curaj
Respirăm inovare.

Suntem mereu în căutare de soluții tehnologice inovatoare care înlesnesc accesul unui public mai mare și eterogen la produse sănătoase, făcute din fructe și legume proaspete.

Smuti natural
Suntem responsabili.

Față de mediu, față de cei care ne sunt alături în această aventură, față de comunitate. Față de cifre, căci suntem o afacere. Bunătăți 100% în sticluțe, dar și în afara lor!

Spunem „Mulțumesc!” des.

Suntem recunoscători, zi de zi, de oportunitatea de a crea de la zero o companie în a cărei misiune să credem cu pasiune așa că încercăm să împărtășim această recunoștință mai departe, să fim generoși și onești.

Bunătăți SLooP