Produs adăugat
tik tok logo

Termeni și condiții

1. Cadrul general / Definitii

Bine ati venit pe website-ul sloop.ro. Accesul la utilizarea acestui website si la cumpararea produselor si serviciilor prin intermediul shop-ului online sunt supuse unor termeni si conditii. Prin utilizarea serviciilor oferite de catre compania Loja Fructelor, va declarati de acord cu aceste conditii, care pot fi actualizate si modificate fara un anunt prealabil. Trebuie sa verificati aceasta pagina periodic pentru a lua cunostinta de modificarile care pot fi fost aduse acestui document. Accesul la acest website este permis pe o perioada nedeterminata. Ne rezervam dreptul de a retrage sau de a modifica serviciile oferite fara preaviz. Loja Fructelor nu va fi raspunzatoare in cazul in care, din orice motiv, acest website este indisponibil la un moment dat sau pentru o perioada nedefinita.

a) Loja Fructelor denumita in cele ce urmeaza si „compania” sau “noi”

Reprezinta LOJA FRUCTELOR SRL, cu sediul în Pitești, Piața Vasile Milea, Bloc C-V, Ap. 25, jud. Argeș, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr J03/1028/2012, CUI 30471921, proprietar al website-ului www.sloop.ro, avand urmatoarele date de contact: tel: +4 0800 030 303 sau e-mail loja.fructelor@sloop.ro.

b) Produse
Loja Fructelor este o companie care produce si distribuie smuti-uri și fresh-uri realizate din fructe și legume precum si fructe si legume in format ready to eat.

c) Utilizator
Orice persoana care acceseaza acest website indiferent de motiv.

d) Client
Utilizator sau orice alta persoana fizica sau juridica cu care compania a incheiat un contract privind oricare din produsele SLooP, contract ce poate fi incheiat chiar prin plasarea unei Comenzi, conform literei (e) de mai jos.

e) Comanda
Comanda de achizitionare a unuia sau mai multe produse afisate pe website-ul sloop.ro, realizata de un utilizator al website-ului, prin intermediul shop-ului online disponibil in cadrul website-ului sloop.ro.

 

2. Confidentialitate

Pentru a intelege practicile noastre, va rugam sa cititi si politica noastra de confidentialitate care reglementeaza, de asemenea, vizita dumneavoastra pe website-ul sloop.ro.

 

3. Proprietate intelectuala, software si continut

Loja Fructelor este detinatorul acestui website. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest website sunt proprietatea Loja Fructelor sau a unor terti care au autorizat Loja Fructelor sa le utilizeze.

Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a website-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de produse care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia in scris de la Loja Fructelor este strict interzisã. Nu aveti dreptul sa utilizati tehnici de incadrare pentru a include marca, logo-ul sau alte informatii de proprietate (inclusiv imagini, text, aspectul paginii, forma) fara acordul scris al companiei Loja Fructelor. Vi se acorda un drept limitat, revocabil si neexclusiv de a crea un hyperlink catre pagina home a sloop.ro atat timp cat link-ul nu denigreaza compania Loja Fructelor sau serviciile sale. Nu puteti folosi logo-ul SLooP sau alte drepturi de proprietate grafice sau marci inregistrate ca parte a acestei legaturi fara acordul expres in scris.

Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente ce sunt prezente pe site-ul www.sloop.ro sau a oricaror elemente enumarate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot sa reflecte o imagine diferita a obiectului prezentat si nu creeaza obligatii contractuale / comerciale sau de alta natura.

 

4. Conditii de Vanzare

Plasarea unei comenzi pentru achizitionarea unui Produs se face sub rezerva acestor termeni si conditii, prin completarea formularului on-line, disponibil in sectiunea shop-ului online. Expedierea Produselor poate varia atat in functie de disponibilitatea produselor, cat si de modalitatea de livrare aleasa. Loja Fructelor nu se face vinovata de orice intarziere rezultata din cauza serviciului de curierat sau a unor situatii de forta majora. Va rugam sa consultati sectiunea Livrarea comenzilor pentru informatii suplimentare.

Pentru a plasa o Comanda si pentru a incheia un contract cu Loja Fructelor trebuie sa aveti cel putin 18 ani si sa detineti un card de credit sau debit valabil si recunoscut de catre noi in cazul in care optati pentru plata prin card.

Consultati pentru mai multe informatii sectiunea Cum platesc. Loja Fructelor isi rezerva dreptul de a refuza orice solicitare facuta de dumneavoastra. In cazul in care Comanda dumneavoastra este acceptata, va vom informa prin e-mail.

 

5. CONTRACTUL NOSTRU

Cand plasati o Comanda, veti primi o informare pe e-mail prin care va confirmam primirea comenzii dumneavoastra. Acest e-mail va fi doar o confirmare si nu va constitui acceptarea de comanda. Un contract intre cele doua parti nu va exista pana cand nu va vom trimite confirmarea de „Comanda Finalizata” prin e-mail. Numai produsele enumerate in confirmarea primirii Comenzii vor fi incluse in contract.

 

6. Preturi si disponibilitate

Desi toate detaliile, descrierile si preturile Produselor noastre care apar pe acest website sunt in continuu actualizate si verificate pentru a fi corecte, pot aparea uneori erori. Preturile se pot schimba in orice moment, dar modificarile nu vor afecta contractele stabilite prin email-ul de confirmare a expedierii Produselor. Daca vom descoperi o eroare in pretul oricarui Produs pe care l-ati comandat, va vom informa de acest lucru cat mai curand posibil si va vom oferi posibilitatea de a reconfirma Comanda la pretul corect sau anularea acesteia. Daca nu putem sa va contactam, vom considera Comanda dumneavoastra ca fiind anulata. Daca ati platit deja pentru Produse, desi noi am considerat Comanda anulata, veti primi inapoi o rambursare completa, in contul bancar aferent cardului utilizat de dumneavoastra pentru efectuarea platii.

Loja Fructelor a depus toate eforturile pentru a asigura un sistem de cumparare online sigur si securizat. De aceea, nu se va face responsabila pentru utilizarea frauduloasa pe website a unui card de credit pierdut, insa va asista compania dumneavoastra de credit, daca este necesar, in cazul in care au fost raportate fraude.

Pretul Produselor include TVA-ul aplicabil pe teritoriul Romaniei. Costurile de livrare vor fi costuri aditionale; aceste taxe suplimentare sunt afisate clar in factura, in cazul in care se aplica.

O Comanda primita nu va fi procesata din urmatoarele motive:

  • Produsul comandat nu este pe stoc;
  • Nu am obtinut o autorizatie pentru plata dumneavoastra;
  • Identificarea unei erori a pretului sau a descrierii Produsului;
  • Nu sunt indeplinite criteriile de eligibilitate prevazute in acesti Termeni si Conditii.

Daca intampinati probleme in plasarea unei Comenzi va rugam sa ne contactati la numarul +4(0)800 030 303 sau scrieti-ne la email comenzi_online@sloop.ro.

 

7. Livrare

Dupa primirea Comenzii dumneavoastra si confirmarea platii integrale a Produselor, in cazul in care selectati plata cu cardul, ne propunem sa va livram produsele in termen de 2-5 zile lucratoare de la momentul confirmarii Comenzii dumneavoastra, daca stocul ne permite. Acelasi termen este aplicabil si in cazul platii cu numerar la momentul livrarii, acest termen incepand sa curga din momentul confirmarii Comenzii plasate de dumneavoastra.

Loja Fructelor isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale Produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Loja Fructelor care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

Livrarea Produselor comandate se realizeaza prin curierat rapid, Produsul/Produsele comandate ajungand direct la adresa indicata de Client.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata Produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului, conform legislatiei in vigoare.

 

8. Termen de livrare

Termenul de livrare este intre 2 si 5 zile lucratoare, socotit de la data confirmarii Comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra, cum ar fi gradul de solicitare al firmelor de curierat in anumite perioade din an (de ex., in perioada sarbatorilor, Black Friday etc.) sau intarzieri datorate conditiilor meteorologice nefavorabile sau grevelor in cadrul firmelor de curierat sau oricaror alte situatii in afara culpei noastre.

 

9. Plata

Plata Produselor se poate realiza prin card, de debit sau credit, conform detaliilor de mai jos, sau prin numerar, la momentul livrarii, in functie de optiunea dumneavoastra.

In cazul platii cu cardul, la primirea Comenzii dumneavoastra vom efectua o pre-autorizare a cardului de plata pentru a ne asigura de existenta fondurilor suficiente de realizare a tranzactiei. Marfa nu va fi expediata pana la aceasta verificare. Cardul dumneavoastra va fi debitat dupa ce ordinul a fost acceptat.

 

10. Politica de retur

Termenii si politica de retur pentru produsele comercializate pe site-ul Sloop.ro
 
Dreptul de a renunța la contract de  și returnarea produselor alimentare:
Conform legislației în vigoare (ord. 34/2014 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denunțate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.
Din motive de siguranță alimentară și igienă, Loja Fructelor SRL nu acceptă returnarea produselor alimentare.

11. Coduri promotionale

Coduri promotionale cu discount – Periodic putem oferi coduri promotionale cu discount care se pot aplica pentru orice Produs sau doar pentru anumite achizitii care vor fi mentionate.

Aceste coduri nu se pot schimba pentru bani si pot fi folosite doar o data pe tranzactie si pentru o singura tranzactie. De asemenea nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii. Reducerile si codurile promotionale cu discount oferite de Loja Fructelor sunt valabile numai pentru utilizarea ca parte a unei achizitii efectuate prin intermediul website-ului.

Conditiile de utilizare legate de orice cod de reducere vor fi specificate in momentul emiterii.

 

12. Concursuri cu premii

Concursurile cu premii organizate de catre Loja Fructelor sunt supuse unor Termeni si Conditii care vor fi mentionati la momentul lansarii.

 

13. Limitarea responsabilitatii

Loja Fructelor nu va fi responsabila pentru daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a navigarii dumneavoastra pe website-ul nostru sau pentru descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio, sau pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna sau orice daune speciale, punitive, indirecte, incidente care decurg din utilizare a website-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gawebsite in acesta sau din orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui website pentru achizitionare, revanzare sau plata) si, nu in ultimul rand, din executarea sau neexecutarea de catre noi chiar daca noi am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti. Loja Fructelor nu va fi responsabila pentru daune pretinse sau reale aduse produselor ca urmare a descarcarii si folosirii de programe fara licenta si afectarea sistemului de operare prin virusarea acestuia.

 

14. Dispozitii finale

a) Forta majora

Loja Fructelor nu este raspunzatoare in caz de forta majora pentru functionarea serviciilor si indeplinirea obligatiilor contractuale. Loja Fructelor, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in continutul furnizat pe website-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Loja Fructelor. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Loja Fructelor, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Loja Fructelor, erorile de operare, greva etc.

b) Jurisdictie/Legislatia aplicabila

Acest document „Termeni si conditii” este guvernat si interpretat in concordanta cu legile din Romania, iar orice disputa nascuta in si in legatura cu prevederile de mai sus va fi solutionata pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

c) Nerespectarea prevederilor

Utilizatorii vor despagubi Loja Fructelor pentru orice prejudiciu cauzat – in caz de nerespectare/incalcare a prevederilor prezentului document intitulat „Termeni si conditii”.

Orice diferend decurgand din sau in legatura cu acesti Termeni si conditiise va solutiona pe cale amiabila. Daca orice disputa de orice fel ce nu poate fi solutionata astfel in termen de 10 zile lucratoare de la data primei invitatii la negociere, partile pot apela la institutiile judecatoresti competente.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte cauze. Odata cu lansarea Comenzii, Clientul accepta fara obiectiuni aceste conditii si termeni de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti termeni si conditii, Clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.sloop.ro.