Produs adăugat
tik tok logo

Află totul despre produsele SLooP

Ce înseamnă băuturi raw?

“Raw” înseamnă că smutiurile și sucurile noastre își păstrează toate beneficiile ingredientelor din care sunt preparate, pentru că sunt nepasteurizate – fructele și legumele proaspete sunt presate la rece și nu sunt încălzite în niciun moment.

Astfel băuturile raw sunt cele care au un gust SLooPer delicios doar cu ajutorul fructelor și legumelor, fără să adaugăm conservanți, zahăr sau stanbilizatori.

Care este diferența dintre suc și smuti?

Ce este un suc SLooP? Simplu, o băutură delicioasă, făcută din fructe sau legume proaspăt, stoarse și presate la rece. Nimic altceva!

Ce este un smuti SLooP ? O gustare delicioasă făcută dintr-un amestec din fructi proaspete întregi unele zdrobite, altele stoarse și nimic altceva! Smutiurile sunt mai sățioase deoarece conțin pulpa și fibrele Fructelor

Este mai bine să mănânci fructe și legume proaspete în loc să bei sucuri și smutiuri?

Suntem mari fani ai fructelor și legumelor proaspete. Recomandarea noastră este consumul celor 5 porții zilnice, însă suntem conștienți că acest lucru nu este mereu la îndemână.

Sucurile și smutiurile SLooP reprezintă 2 dintre cele 5 porții de fructe și legume, iar cu fiecare sorbitură vei obține nutrienții pozitivi, ca de exemplu vitamina C sau fibre.

Sucurile și smutiurile voastre conțin zahăr?

Fructele conțin zahăr în mod natural, așa că sucurile și smutiurile noastre conțin și ele zahăr, doar cel obținut natural din fructe. De asemenea, produsele noastre mai conțin și nutrienți pozitivi care provin tot natural din fructe, ca de exemplu fibre sau vitamina C. #FaraZaharAdaugat

Mă voi îngrașă dacă beau sucuri și smutiuri?

Nu mai este un secret că dacă vom consuma mai multe calorii decât avem nevoie, vom lua în greutate. În medie o porție de 250 ml de smuti oferă 7% din totalul de calorii recomandate pentru o zi (2000 de calorii).

Diversele studii despre nutriție au arătat că persoanele care consumă sucuri sau smutiuri din fructe și legume, într-un mod ECHILIBRAT, împreună cu o dietă potrivită au ca rezultat menținerea unei mase corporale echilibrate.

Sunt smutiurile și sucurile bune pentru dinți?

Consumul de smutiuri sau sucuri din fructe și legume are un efect similar cu cel al consumului de fructe proaspete. Experții dentiști consideră că orice mâncare sau băutură care conține zaharuri sau acizi (inclusiv fructele) ar putea deteriora dinții dacă nu îi îngrijim corespunzător.

Câte smutiuri și sucuri din fructe și legume pot bea pe zi?

Un smuti sau un suc din fructe și legume reprezintă 2 dintre cele 5 porții de vitamine pe zi, care fac parte dintr-o dietă echilibrată. Recomandarea noastră este de a consuma în primul rând fructele ca atare, iar atunci când timpul nu permite sau avem poftă de un mix de ingrediente mai exotic, să înlocuim cu un smuti sau juice care să vă ofere vitaminele, mineralele și fibrele necesare.

Dar cine suntem noi să vă oprim din a bea fructe și legume stoarse, zdrobite și amestecate, pe săturate?

Smutiurile și sucurile din fructe și legume sunt bune pentru copii?

Știm că atunci când vine vorba de copiii noștri e foarte important ca produsele pe care le oferim spre consum să fie adecvate. Recomandarea generală atunci când e vorba de băuturile copiilor sub 12 ani, este ca aceștia să bea cât mai multă apă și să mănânce fructe proaspete.

Smutiurile și sucurile noastre conțin doar fructe și legume stoarse și/sau zdrobite, așa că pot fi de ajutor în anumite circumstante ( pachețelul de școală, la locul de joacă)

Au smutiurile și sucurile fibre?

Smutiurile sunt doar fructe și legume stoarse, zdrobite și amestecate la temperatură mică, mică pentru a păstra bunătatea lor intactă. Cu ajutorul tehnologiei HPP, fibra rămâne intactă similară cu cea din fructul întreg. Sucurile conțin doar sucul fructelor sau legumelor, deci nu și fibrele.

De ce este bună vitamina C pentru mine?

Vitamina C se regăsește în multe dintre fructele și legumele ingredient din produsle SLooP. Este foarte importantă și ajută la creșterea absorbției fierului, susținerea funcției normale a sistemului imunitar și reducerea oboselii . De asemenea, reprezintă un foarte bun antioxidant.

Fiind o vitamină solubilă, ceea ce înseamnă că nu o putem stoca mult timp în corp, este important să avem o dietă potrivită care să mențină prezența acesteia în organism.

Folosiți fructe și legume “wonky” ( adică “nimeni nu-i perfect”)?

Da. Cele mai multe dintre fructele și legumele stoarse și smuticite în băuturile SLooP sunt ceea ce s-ar numi “wonky”. Din fericire, fructele și legumele din smutiurile și sucurile noastre nu trebuie să arate perfect, putem folosi chiar și cele mai asimetrice ingrediente, calitatea și nutrienții acestora, păstrându-se!

Sunteți 100% organici?

Pentru noi a fi organic este o caracteristică cu adevărat valoroasă, însă folosirea exclusivă a ingredientelor organice nu ne-ar da posibilitatea de a cumpăra cantitatea, calitatea și varietatea de ingrediente de care avem nevoie pentru smutiurile și sucurile SLooP. Asta nu înseamnă că suntem fanii pesticidelor.

Ca să ne asigurăm că băuturile noastre sunt sigure, efectuăm teste asupra ingredientelor folosite, la un laborator acreditat.

Ce este tehnologia HPP?

Stai liniștit, nu vrem să ne transformăm în Wikipedia, vrem doar să îți arătăm cum este făcut SLooP ca să fie atât de delicios și sănătos. 😊 HPP (High Pressure Processing) este o tehnologie de pascalizare prin care sticlele, după îmbuteriliere, deja etanșate, sunt scufundate în apă și expuse unor presiuni foarte mari, la temperaturi joase.

Acest lucru împiedică dezvoltarea bacteriilor, păstrând valorile nutriționale din fiecare sticlă. Mai mult, această tehnologie ne permite să evităm conservanții din băuturi și în același timp crește termenul de valabilitate al produselor.

Ce înseamnă Cold Pressed (Presat la Rece)?

Cold Pessed înseamnă fructele și legumele deja mărunțite și presate cu presa hidraulică. În acest mod reușim să extreme cu minim de oxidare și fără pic de căldură un suc super nutritiv, gustos, plin de vitamine, minerale și enzime.

Procesul nu include deloc căldură sau oxidare, de aceea îți putem oferi la final un suc proaspăt și curat.

De ce nu folosiți ambalaje de sticlă sau carton în loc de plastic?

Plasticul este un material durabil și transparent, astfel ne asigurăm că băutorii noștri pot vedea exact ce cumpără. Cercetările au arătat că amprenta de carbon a unei sticle de plastic de unică folosință este de trei ori mai mică decât cea de sticlă, chiar și mai mult atunci când plasticul este reciclat. Plasticul folosit pentru sticle este 100% RPET iar cel pentru caserole este adunat din oceane și reciclat.

Sunt toate sticlele si ambalajele reciclabile?

Da, toate recipientele sunt reciclabile 100%, însă nu uitați să îndepărtați rezidurile rămase în recipiente înainte de a le arunca.

De ce nu folosiți paie de hârtie pentru cutiile de suc ale copiilor?

Dezvoltarea unui pai de hârtie care să se plieze pe nevoile băutorilor mici este foarte dificilă. Acest lucru încă nu a fost posibil, însă se lucrează la o soluție în această privință. (*Fruli)

Vezi bunătățile noastre