Produs adăugat
tik tok logo
3 sticluțe mici, dar ambițioase

3 sticluțe mici, dar ambițioase ne-au provocat să discutăm despre decizii mari și curajoase

3 sticluțe mici, dar ambițioase

Dacă ”mâine” nu ar mai fi, ce ai putea face de azi pentru a fi mai bine?

Cum ne pricepem la filosofie cam la fel cum ne-am pricepe la ….fizică cuantică, am pus întrebarea de mai sus unor persoane pe care le admiram de la distanță pentru voința de fier cu care își duc până la capăt provocările. Știți voi, genul acela de persoane care vă fac să ziceți ”Gata, de azi renunț la stocul strategic de pricomigdale de la birou și mă înscriu la maraton”!

Pretextul pentru care am apelat la aceste persoane? S-a potrivit că și ele sunt prietenele lui SLooP VEGI Powershot, cea mai nouă gamă de shot-uri îndrăznețe din legume care ne fac zilele mai bune și conștiințele alimentare mai curate. Așa că le-am întrebat care este VEGI-ul lor preferat și cum reușesc să facă în fiecare zi ceva pentru a avea mai multă energie și zvâc.

Ana Naie ne-a mărturisit că bea SLooP VEGI Powershot în zilele care nu curg după manual, adică zilele în care nu reușești să consumi porția aia fixă de 600 de grame de legume recomandată de experți. Și cum noi știm că mare parte din zile sunt la fel, credem că Ana e motivul pentru care dispar sticluțele noastre din galantare J

Carmen s-a vindecat de dependența de cofeină și a căpătat una nouă, de SLooP VEGI Neatza. Cum doctorii și experții în maratoane montane consultați de Carmen nu au avut nimic de comentat în această privință, credem că SLooP VEGI Powershot continuă să îi dea zvâc și energie, altfel nu putem înțelege cum adună kilometrii alergați prin munți mai ceva ca…. mașinile noastre prin traficul prin București.

Cât despre Andreea, ea ne-a emoționat profund, mărturisindu-ne că uneori e bine să spui NU! și să iei o pauză, chiar dacă acest lucru înseamnă să iei pauză și de la antrenamente fizice intense.

Ca să nu vă mai spunem despre Emilian care a testat pe propria persoană efectele SLooP VEGI CURAJ și ne-a povestit totul cu atât de mult haz încât ne-am prăpădit de râs până am rămas fără… zvâc!

Până ne punem la punct cu programul de ture de lac și sprinturi viteză la care ne-am înhămat după atâtea discuții inspiraționale, vă invităm și pe voi să #jointheVEGIway și să ne povestiți ce ați făcut azi pentru a (vă) fi mai bine! La trup si suflet!