Produs adăugat
tik tok logo

De ce #SHOTS, de ce SLooP

Care sunt beneficiile practice, de gust și sănătate

Noile shot-uri SLooP UP sunt acel antrenor de care ai nevoie: sporesc energia și motivația, însă păstrează totul în termeni delicioși, blânzi și cu grijă pentru tine. Nu îți cer mai mult decât poți duce, ci doar aduc o versiune mai bună, completă, pentru ca tu să fii fericit cu spiritul de #doer și cu rezultatele tale. Ne place să spunem că ne întorc la starea originală, a versiunii fără nici un bug sau stres :).

Ce înseamnă un shot

Un shot este:

 • 100% raw
 • Obținut prin presare la rece
 • Fără zahăr
 • Plin de nutrienți

Un shot este un boost de sănătate datorită ingredientelor active din componență.

De ce, când și unde să bei un shot

Shot-urile sunt în cantități mai mici deoarece sunt mai concentrate. Acest lucru îl poate face mai ușor de transportat, mai rapid de băut, mai practic și la fel de delicios.

Shot-ul poate fi băut ca atare, diluat cu apă sau cu altă băutură care îți place.
Atunci când suntem că un shot este mai concentrat, ne referim la gust, la densitate și la formula din ingrediente. El nu este obținut din concentrate, ci este 100% natural.

Noile shots SLooP UP

Ingredientele minune

Noile shots SLooP UP pun în valoare plantele care aduc beneficii și sunt adaptate la stilul de viață alert pe care-l avem cu toții acum. Shot-urile sunt menite să ne aducă mai aproape de natură, să ne aducă un aport sănătos și firesc de energie, să fie un bun suport pentru sistemul nervos și digestiv și să resimțim doar adaptogenii din ele. Ce sunt adaptogenii?

Adaptogenii sunt ingredientele minune din plante și ciuperci, care se pot numi adaptogeni odată ce îndeplinesc trei condiții: să fie non-toxice, să echilibreze organismul pentru a gestiona mai bine stresul și să genereze procesul de homeostazie. Iar homeostazia este acea stare de bine la care visăm în mijlocul unei ședințe, pe care am prefera-o în locul mijloacelor de transport înghesuite, pe care ne-o imaginăm atunci când închidem ochii și ne dorim o stare prezentă, vitală și sănătoasă a corpului și minții noastre.

Adaptogenii vizează tipul de stres din organismul nostru. Atunci când suntem obosiți, ei vor ridica nivelul de cortizol. Atunci când suntem stresați, îl vor coborî. Spiritul de #doer al adaptogenilor se pliază pe starea noasră, urmărind un echilibru hormonal, al fertilității, libidoului, inflamațiilor sau convalescențelor din corp.

Despre adaptogeni poți citi pe larg aici.

Moringa

Moringa seamănă la gust cu hreanul, dar se pliază bine pe celelalte ingrediente cu care este combinată și nu încearcă să răpească toată atenția. Este una dintre cele mai cultivate plante din lume, deoarece se spune că poate vindeca 300 de boli, reducând riscul bolilor cardiovasculare, atenuând edemele și protejând ficatul. De la noi primește totuși multă atenție, deoarece:

 • Regenerează pielea și părul
 • Are un conținut mare de fier
 • Are mult mai multă vitamina C decât citricele.

Cărbunele activ

Cărbunele medicinal este complet safe pentru organism, deoarece absoarbe toxinele și neutralizează elementele nocive. Deși face toată această magie, el nu este ulterior absorbit de organism, ceea ce îl face un campion, iar pe noi #teamCărbune 🖤. Poate nu știai, dar:

 • În istorie a fost folosit ca antidot împotriva otrăvirii
 • Îl regăsești în multe paste de dinți deoarece contribuie la sănătatea dentară
 • Toxinele au sarcină electrică pozitivă, iar cărbunele are o sarcină electric negativă, reușind astfel să le neutralizeze.

Maca

Acest superaliment este preferat și pentru o viață sexuală sănătoasă , deoarece susține buna funcționare a libidoului, a fertilității sau a perioadei menopauzei. Maca reduce anxietatea și are proprietăți antioxidante, aducând energie fizică și mentală.

 • Este bogată în calciu, aminoacizi, vitamine și minerale
 • Potasiul din ea ne ajută digestia și musculatura
 • Susține metabolismul, echilibrând nivelul de fier și iod.

Turmeric

Alegem frecvent turmericul la SLooP, datorită istoriei lui benefice și a gamei largi de beneficii cu care vine la pachet. Este apreciat pentru ameliorarea simptomelor în sindromul premenstrual, este antioxidant și detoxifiant. Poate știi deja, dar ne place să-l lăudăm:

 • Turmericul este antiinflamator
 • Este neuro și cardio protector
 • Susține sistemul imunitar în orice anotimp.

Guarana

Guarana era numită fructul tinereții, căci ne îmbunătățește performanța fizică și mentală, este afrodisiac și ne stimulează metabolismul. Acționează precum cafeina, dar cu bonusuri:

 • Este antioxidantă
 • Are proprietăți antiinflamatoare
 • Combate simptomul oboselii
 • Sporește atenția și capacitatea de concentrare.

Piper roșu

Piperul roșu susține sistemul imunitar, întărâindu-l și aducându-ne un surplus de energie. Este cea mai intensă variantă de piper și mai are o super putere: descompune lipidele prin reducerea conținutul de grăsimi din corp. Vine la pachet cu un bagaj superb:

 • Vitamina A, B6, C, E, K
 • Fier, Magneziu, Potasiu
 • Niacină, acel ingredient minune după care ne uităm în produsele dermatocosmetice.

Shot cu Moringa, cărbune activ și ghimbir

Shot-ul DTX me este destul de badass căci, în primul rând, este negru, datorită cărbunelui activ. Acesta îl face să aibă foarte mult spor la a absorbi toxinele din corp, lăsându-ne în starea originală și corectă, ca după un somn extraordinar, o vacanță binemeritată sau un masaj senzațional. Gustul este apreciat de iubitorii SLooP, și abia așteptăm să auzim și părerea ta.

Shot cu Maca, Turmeric și Ghimbir

Shot-ul Drive este și un scut față de stimulii neplăcuți din exterior, pe care nu-i putem controla: aerul rece plin de viroze, atmosfera poluată, stresul din multiple surse. Ghimbirul este sănătos pentru corpul nostru, dar blând cu gustul final din shot, astfel că Shot-ul Drive reușește să ne facă să continuăm și atunci când am crede că nu mai putem, fără să fie acel antrenor cu „tough love”, ci cel blând, potrivit oricărei moment al zilei.

 

Shot cu Guarana, Piper roșu și Coacăze

Shot-ul Jumpstart este un mod complet sănătos și safe de a „trișa” puțin cu energia noastră. Este menit să ne sporească atenția, concentrarea, să ne facă să uităm de oboseală într-un mod firesc, aducând un surplus de vitamine și antioxidanți, ajutând metabolismul și, sincer, făcând toate misiunile mai ușoare pentru corpul nostru. Gustul este ușor acrișor, îndrăzneț și s-ar putea să devină preferatul tău.

Cum preparăm shot-urile SLooP UP

În fiecare preparat SLooP (pe care mulțumim că-l alegi!) includem doar fructe și legume, condimente și adaptogeni.
Le presăm la rece, astfel obținând un produs raw și păstrând toată gama de vitamine și nutrienți.

Folosim tehnologia de pascalizare la rece, prin care scufundăm recipientele etanșe în temperaturi foarte reci și presiune foarte mare, pentru ca orice posibilă bacterie să piară, iar produsul să fie perfect.

Toate gusturile pe care le simți vin din magia combinării fructelor, fără ca noi să adăugăm bazaconii.
Niciodată nu vom adăuga coloranți, conservanți, aditivi sau zahăr (nici nu ne face plăcere să-i numim!).