Produs adăugat
tik tok logo

Try sports, Be a DOER, Upgrade U

CSO Voluntari x Sonia Argint x SLooP

Clubul sportiv orășenesc Voluntari este un #doer 💪, un club de tineri cu același spirit, care fac Upgrade și performanță în sport 🫶.

De ce SLooP iubește performanța

SLoop susține performanța, însă aceasta vine odată cu mentalitatea productivă, motivată, eficientă – mentalitatea SLooP de #doer. Chiar dacă nu facem sporturi de performanță în viața de zi cu zi, abordarea orientată pe dezvoltare, pe a deveni o versiune mai bună și de a da cu 10% mai mult ca luna trecută este tot o mentalitate de sportiv 💪

De multe ori, chiar se aplică expresia ”It’s the journey, not the destination”. Performanța nu este obiectivul final, deoarece ea este un traseu întreg, bazat pe progres și motivația de a continua. Iar atunci când simțim că suntem aproape, ne setăm un nou scop, pe care-l avansăm. Iar lucrurile care ne păreau grele anul trecut devin acum ușoare cât ai zice SLooP.

Clubul Sportiv Orășenesc Voluntari

Performanța acestor mici adulți în devenire ne-a impresionat, inspirat și ne-a făcut să revenim către acest loc de suflet. Am avut ocazia să-i vedem la atletism (cel mai complex și versatil sport, în opinia noastră), la care de obicei CSO Voluntari este vizitat și de sportivi de la alte cluburi, pentru a-și corecta tehnicile.

Atletismul

Atletismul este unul dintre cele mai #badass sporturi. Pe de o parte, stă la baza tuturor celorlalte sporturi, iar pe de alta este complex, țintește la recorduri greu de atins și se bazează mult pe detalii de finețe.

Aceste abordări legate de tehnică ne-au făcut să ne gândim în câte domenii baza teoretică și cea a obiceiurilor este atât de importantă: modul în care abordăm orice idee, filtrul deja format pe care-l aplicăm oricărei probleme, propriile rutinei de a rezolva lucrurile ne afectează 80% din rezultate.

Așa cum atletismul susține și alte sporturi prin tehnici și practici, și mentalitatea noastră ne susține în tot ce avem de făcut și în tot ce ne propunem.

Cum aplicăm performanța în viața de zi cu zi

Percepțiile noastre vis a vis de stresul și sarcinile zilnice este strâns legată de mentalitatea noastră de sportiv de performanță – chiar dacă nu am făcut niciodată sport:

  • În definiția noastră despre ce este o problemă
  • Între distanța dintre când ne propunem să facem ceva și când începem efectiv
  • În cum amânăm proiectele și sarcinile
  • În cât de bine dispuși ne trezim dimineața
  • În cât de deschiși suntem la noi metode
  • În cât de perseverenți suntem atunci când nu reușim.

Cum a fost o zi alături de CSO Voluntari

Am plecat de la CSO Voluntari inspirați să alergăm mai mult. Alergarea este un sport complet, care ne lasă plini de endorfine la sfârșit, accesibilă oriunde am locui și care nu ne costă aproape nimic.

Dacă dorim să începem alergarea de mâine, este important să știm că avem nevoie de o pereche de pantofi de alergare potrivită și de o încălzire bună în prealabil, pentru a avea grijă de corpul nostru :).

Pentru alergare, Sonia Argint, campioana noastră, a învățat rapid plecarea din bloc start și a cunoscut trei atlete cu spirit de #doer:
Maria Pandele și Alexandra Nicolae sunt medaliate cu bronz la săritura în lungime.

Maria este vicecampioană națională la copii și s-a afirmat încă de la primele antrenamente devenind în doar doi ani vicecampioană la probe combinate. Acum deține al patrulea rezultat la săritura în lungime la nivel național.

Alexandra este alături de club încă de când s-a deschis sala, fiind unul dintre cei mai vechi copii ai secției. În viitor va participa la proba de triplu salt, o fereastră de timp accesibilă doar în următorii doi ani.

Atletele sunt antrenate de Vlad Calfa, care a creat o adevărată familie din secția de atletism. Clubul Sportiv Orășenesc Voluntari este susținut de administrație și parteneriatele cu sponsori, el oferind antrenamente gratuite copiilor.

Proiectul CSO Voluntari x Sonia x SLooP are în centru motivația tinerilor de la clubul sportiv de a merge mai departe și a performa in sport și abia așteptăm să revenim și să cunoaștem și celelalte sporturi #doer.