Produs adăugat

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de peste 80 de lei în București și de peste 150 de lei în țară

BE a SLooP DOER cu smuti-urile care îți dau energie să faci mai mmmult!

Rise &Shine, SLooPer TRooPer!
Ești aici, deci ești cu SLooP!
Noi, @team SLooP, îți mulțumim că ne alegi și că dai șansa buzelor tale să fie câștigătoare.😊 Ne știi deja, suntem dinamici, plini de bunătăți, de energie. Nu stăm deloc degeaba…
Cu boost de energie și entuziasm îți prezentăm cel mai nou proiect al nostru – colaborarea cu Sonia Argint și SLooP DOER, care sperăm să te inspire, să te ajute să începi sau să continui tot ce ți-ai propus.

SMUTI CU CHIA ȘI ALTE BUNĂTĂȚI CARE ÎȚI DAU ENERGIE

Am creat pentru tine trei noi smuti-uri sănătoase și hrănitoare, fără aditivi, fără zahăr adăugat, fără conservanți, coloranți, stabilizatori sau concentrate.

Gama #SLooPDOER poartă semnătura Soniei Argint, om de televiziune și fondatoarea platformei DOER.ro. Ne știi deja, îți dăm doar extra bunătate!

 

#BEaSLooPDOER!
Este mesajul către tine. Începe să faci… fii de neoprit, cu obiceiuri mai bune și mai cu însemnătate! Începe cu tine! Poți să vorbești de schimbare. Sau poți să pui lucrurile în mișcare…
Și nu uita: creativitatea vine din dificultate.

“Cu SLooP DOER, acest nou proiect, vrem să le fim aproape oamenilor care au nevoie de un mic imbold pentru a trece la acțiune atunci când motivația se dă dispărută. Știu cât de solicitant poate fi uneori să îți duci la îndeplinire dorințele și țelurile, mai ales când în viață ai de jucat mai multe roluri, atât acasă, cât și la job.. Ceea ce am înțeles din proprie experiență este că perseverența și munca sunt parte din secretul succesului. Ele mă fac <<doer-ul>> vieții mele. Dar apoi mai sunt și acele mici intervenții externe care fac diferența – un prieten care te apreciază și îți ridică moralul când ai nevoie sau o notiță care să-ți amintească constant de drumul tău. Despre asta este SLooP DOER, despre energie să faci mai mult.”, explică Sonia.

SLooP DOER, un pic de motivație să faci mai mmmult.

Proiectul e mai mult decât smuti-uri hrănitoare și de-li-cioa-se. El aduce la un loc valorile, viziunea și misiunea SLooP și DOER.ro, platforma Soniei Argint.
“Împreună cu Sonia am adus la un loc valorile și viziunea SLooP și DOER.ro. Am cochetat și în trecut cu ideea de a face un proiect împreună, cu însemnătate, mai ales pentru tineri. Celebrăm această colaborare prin lansarea noii game de produse, SLoop DOER Smuti, 100% din fructe și legume, cu superingrediente și semințe de CHIA. Fiecare dintre produsele din noua gamă vine să sublinieze momentele sau atitudinea de “DOER”, ca un boost de energie pentru acțiunile din viața de zi cu zi, dar mai ales ca un mic reminder pentru ceea ce este important pentru fiecare dintre noi.“, a spus Melania Damian, co-fondator SLooP.

CUM SUNT NOILE SMUTI-URI:

“Endurance” e energie să fii de neoprit, crede-ne pe cuvânt! Are cocos, ananas, banană, CHIA și spirulină albastră și un pic de bine, ca să faci mai mmmult pentru tine.
“Rise & Shine” este 100% boost de energie, e un “bună dimineața” în sticlă. Cu mango, mere, portocale, fructul pasiunii și CHIA. O singură înghițitură și vei simți instant nevoia să zâmbești, să pui lucrurile în mișcare.
„Brainbeet este smuti de care ai nevoie ca să ieși cu bine din blocajele creative. Cu zmeură, banană, sfeclă, măr, struguri și CHIA, te ajută să începi sau să continui tot ce ți-ai propus, cu energie.

Dacă te-am stârnit să începi să fii, să faci și să schimbi mai mmmult în viața ta și în lume, ne super bucurăm și promitem să îți rămânem alături pe tot drumul, mereu cu extra bunătate și un pic de zâc în sticlă.

Semnat,
@team SLooP