Produs adăugat
tik tok logo
SLooP prin parcuri și grădini

Cum am împrietenit smuticeala sănătoasă cu hârjoneli à la SLooP

SLooP prin parcuri și grădini

Vara aceasta, ne-am lăsat calculatoarele și agendele la birou și am ieșit prin parcuri și grădini, inspirați fiind de SLooP FRULi, cel mai nou prieten din gama SLooP, un tetrapack plin de #100%bunătăți0%răutăți, într-un format prietenos, care stă bine in mâinile celor mici și inspiră la joacă. Cu gandul la joacă și provocați de faptul că părinții sunt cei mai buni și preferați parteneri de joacă ai copiilor lor, ne-am dat întâlnire cu mămici și tătici care de care mai cunoscuți prin mediul online românesc, pentru a discuta despre joacă și despre timpul pe care îl petrec aceștia hârjonindu-se cu cei mici.

Prima oară ne-am văzut cu buna noastră prietenă Otilia Mantelers, mama unor copii magnifici și degrabă susținătoare a promisiunii SLooP FRULi de a deveni #partenerdejoacă a celor mici și mari. Otilia a fost extrem de generoasă și ne-a împărtășit motivele pentru care joaca alături de cei mici îi stimulează atât fizic, cât și emotional pe copii și are puterea de a-i face să își depășească fricile.

Ioana (EastOfKitchen.ro  ) ne-a povestit cum se folosește de cele mai banale motive pentru a transforma totul într-o joacă alături de fetița ei, chiar și atunci când acest motiv poartă numele unei tarte cu mango, lime și fistic iar Alex ne-a mărturisit că uneori preferă să îi ofere celui mic SLooP FRULi din rațiuni…mai degrabă practice. Cu Ioana a.k.a www.printesaurbana.ro am stat mult la taclale și am învățat 13 idei de joacă cu cei mici (ne-am luat și notițe, pe cuvânt de piersică!) pe care să le punem în practică oricând și oricum iar Anna Ghica ne-a declarat că, pentru a avea princhindei sănătoși, e important cum îi hrănim și fizic si psihic.

După atâtea smuticeli de vară, nici nu ne-am dat seama că Soarele ne vizita din ce în ce mai rar, iar toamna s-a gândit să facă negoț de culori cu noi: să îi dăm verdele de lime pe galbenul de banană, portocaliul de morcov și arămiul de mango. Până ne dăm seama cum stă treaba cu anotimpurile, am pregătit deja ghiozdanele celor mici pentru pauzele de bunătăți: SLooP FRULi, aliatul părinților și al copiilor!