Produs adăugat
tik tok logo
Semimaraton Buftea

Alergarea de weekend: Mergem la Buftea, gata de Semimaraton

Semimaraton Buftea

Profităm din plin de vremea bună de început de toamnă și mergem, în 30 septembrie, la o competiție ce se desfășoară într-o oază verde, curată, în imediata proximitate a Bucureștiului – Semimaratonul Buftea.

Avem un traseu care trece prin locuri încărcate de istorie, cum ar fi Domeniul Știrbey, într-un oraș care crește, în ultimii cinci ani, ca pol de atracție pentru pasionații de alergare, duatlon și triathlon.

Concursul este destinat atât amatorilor cât și profesioniștilor, și este accesibil oricărui pasionat de sport. Alături de noi vor fi peste 300 de oameni la start, iar probele disponibile sunt de 7 kilometri, 14 kilometri și 21 de kilometri, în funcție de apetitul și de pregătirea oricui.

Traseul este format dintr-o buclă de 7 kilometri, care se parcurge o data, de două sau de trei ori, în funcție de proba aleasă. Din cei 7 kilometri, 2 kilometri sunt în incinta Domeniului Stirbey.

Ce ne place? Sportivii de la probele de 14 și 21 de kilometri punctează și în clasamentul probelor mai scurte. Cu alte cuvinte, un concurent de la proba de 14 kilometri va puncta și în clasamentul probei de 7 kilometri, iar concurentul de la 21 de kilometri va intra și în clasamentele probelor de 7 și 14 kilometri. Organizatorii au pregătit și un premiu special de Campion Absolut, pentru concurentul sau concurenta care reușește să câștige toate cele trei probe din concurs.

Ne vedem la start!