Produs adăugat
tik tok logo

Aroma noastră favorită e octombrie

Hello, SLooper witch!

Ce de vară am avut în octombrie, nu? Și ce bogăție de culori, arome, și de senzații! Sperăm că și tu te-ai bucurat de ele din plin. Dar hai să-ți povestim cum a fost luna asta pentru noi, că am fost mai ocupați ca o fantomă în săptămâna de dinaintea Halloween-ului.

Dacă ești proud mama bear sau mătușă cool, sigur îi știi pe cei de la Mon Petit Jo, creatori de haine pentru cei mici. Noi le-am făcut o vizită, încărcați cu daruri proaspete. Și toată lumea a fost bucuroasă de oaspeți! Am hidratat toată gașca de copii mari și mici și ne-am lăsat antrenați la joacă. Și ce bine ne-a prins!

Apoi, ne-am împrietenit cu aplicația OMV și am făcut o promoție specială la SLooP Doer Up Endurance, smuti cu fructul dragonului și juice Portacus. De ce? Pentru că atunci când alimentezi mașina, poate ai și tu nevoie de un plin cu SlooP. Păi nu?

După aceea, am dus zvâcul Fruli la lansarea revistei Zurli unde ne-am smuticit cu toți participanții. A fost așa cum te-ai așteptat de la Fruli + Zurli, adică s-a lăsat cu energie și distracție. Apoi, am trecut într-un registru mai serios, la Modern Dads, un eveniment dedicat vieții de părinte. Și ne-am împrietenit cu tații responsabili, care se implică sănătos în viețile copiilor lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Modern Dads (@moderndads.ro)

Am provocat juniorii de la clubul sportiv CSO Voluntari, iar ei au răspuns. Așa că ne-am prezentat în sala de sport și i-am invitat să încerce noul SLooP Doer Up Green Glow. Verdictul? Cel mai bun smuti verde ever. Dacă vrei să afli mai multe despre noul nostru verdelicios, am scris despre el aici.

Din categoria „alte slooper chestii” a fost și un kit de #Doer, pe care l-am trimis unor prieteni care ne inspiră și ne dau din energia lor bună. Mulțumim Galeriu & Partners pentru ajutor!

 

Și ca să încheiem luna cu bine, iar tu cu premii care îți dau energie, am dat startul unui nou concurs. Poți câștiga unul din cele 10 boxuri UPgrade U cu mega bunătăți. Așa că, hai aici să vezi ce și cum. Acestea fiind zise, îți dorim ce ne dorim și nouă: mai mult mmm… în noiembrie!