Produs adăugat
tik tok logo

Glow de Septembrie? Avem!

YoLo, SLooPer TrooPer!

Ai făcut upgrade la haine ceva mai grosuțe? Te-a cuprins zvâcul de toamnă? Noi suntem bine, cum ne știi, mmmereu gata de explorat mai mmmult, fie că vorbim despre smuticeli, fie că vorbim despre locuri și oameni.

După cum bine știi, sau poate încă nu, la început de septembrie am dus smuticeala la un new level. SLooP DOER a făcut upgrade la SLooP UP DOER și nu oricum, ci cu superputeri și un verdelicios SLooP UP DOER Green Glow cu spanac & spirulină verde. 100% înviorare pentru corp și minte, numai bun de savurat oricând vrei niște extra-energie să dai ce-i mai bun din tine.

Și, pentru ca noul SLooP UP Green Glow să strălucească pe covorul roșu așa cum numai un DOER poate să o facă, am provocat fanii să-i ghicească ingredientele, încă de înainte să le facem cunoștință cu superstarul verdelicios. S-a ghicit și s-a smuticit. 2 DOERi norocoși au avut undă verde la degustat după ce au câștigat câte un pack de SLooP UP DOER pentru că au ghicit combinația de ingrediente a noului smuti.

 

Și, dacă tot am început luna septembrie cu un upgrade, am zis să ținem ritmul. Nu numai că am ținut ritmul dar am cucerit și gusturile influencerilor de la Food Experience cu belșug de vitamine.

Apoi am alergat, la propriu, până la Festivalul Sporturilor Băneasa. Nu de alta dar colega noastră Gina SLooPer TRooper, alături de alți colegi, aveau nevoie de niște extra-zvâc. Și cum SLooP UP DOER este trup și smuti alături de cei ce vor să facă mai mmmult, am rămas pe frecvență ca să dăm premii verdelicioase câștigătorilor.

Din Pădurea Băneasa am ajuns direct în birourile sooper cool ale prietenilor de la Rogalski Damaskin PR și BeWellStore. Știm și cum e cu munca de birou, nu doar la maraton ai nevoie de niște extra-energie. Așa că am dat cu upgrade și aici.

Ne-am luat cu vorba și era să uităm de frățiorul SLooP Fruli care a smuticit și-a cucerit pe terenul de baschet de la CSO Voluntari în game day.

Am susținut în game day și pe tinerii baschetbaliști de la Leo Moonlight București, nu doar pentru că ne place sportul acesta mmmult de tot, ci pentru că pe teren vedem cel mai bine mini-DOERi în acțiune. Și SLoop e all about #DoMore, #ChangeMore și #BeMore!

Pe final de septembrie ne-am activat superputerile și-am reușit să ajungem în mai multe locuri în (aproape) același timp. Am smuticit studenții din Sindicatul studenților de Cibernetică cât să le ajungă pentru încă un an studențesc cu proiecte faine. Apoi smuteceala s-a mutat la Fitboxing România ca să răcorim puțin atmosfera sportivilor care dau totul la fiecare antrenament.

Încă un level UP la BISMUN Conference 2022, organizat de Bucharest International Student Model United Nations unde SLooP UP DOER a ridicat nivelul de energie pe tot parcursul conferinței.

După cum tocmai ai citit, dragă DOER, pentru noi septembrie a adus mai mult decât belșug de toamnă, a adus bucurie, extra-energie, ingrediente noi și un glow aparte. Ceea ce îți dorim și ție!

Pe data viitoare!