Produs adăugat
tik tok logo

Iu(hu)nie colorat, ce-am făcut și pe unde-am mai umblat

Rise&Shine SLooPers TrooPers

E vară și vacanță în toată puterea cuvântului, însă hai să fim serioși, noi, SLooPerii adevărați, avem misiunea de-a aduce energie și Mmm în cele mai colorate aventuri ale momentului. Așa că n-o să ne vedeți prea curând cu semnul de ”do not disturb” pe ușă, mai degrabă vă dăm de veste pe unde și cum și cine e hip&hot in the city.

Apropos de aventuri colorate, știați de SooPer Dooper Festivalul Opera Copiilor? Unde poveștile prind viață, activitățile creative nu se încheie niciodată, iar cei mici se pot distra în voie, în timp ce părinții prind o gură de relaxare? Ei bine, unde e cu veselie, hop și SLooP Fruli cel aducător de vitamine, fructe și gust delicios. Am răsfățat picii de la Festivalul Opera Copiilor și tare ne-a mai plăcut.

Din mood-ul jucăuș n-avem cum să ieșim vreodată, însă am descoperit încă ceva nou și la înălțime. La propriu. Prietena noastră, Simona Mereu, ne-a invitat la workshop-ul ei Own your femininty & passion la Sweat Rooftop Concept. 100 de femei frumoase și puternice, dansând pe acoperișul unei clădiri? SlooP us in! Ne-am simțit foarte bine. Vibe bun, muzică faină, femei senzuale explorându-și cu încredere limitele și, bineînțeles, SLooP pentru toată lumea. Cu gust, energie și fructe. Așa cum ne place.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Mereu (@mereusimona)


Și, ca să rămânem în zona de feminin puternic și motivațional, Sonia Argint, vocea noastră în căutare de #SheDOER a stat de vorbă cu Rucsandra Hurezeanu – fondatoarea brandului Ivatherm. Nu e niciun secret că o admirăm, ne inspiră și ne face plăcere să o ascultăm de fiecare dată când avem ocazia. Ceea ce vă dorim și vouă, dacă vreți să aflați cum a reușit să ducă brandul Ivatherm în 17 țări și să depășească toate provocările aduse de piața super competitivă dar și să rămână aproape de consumatorii care-și schimbă des preferințele. Citiți mai multe aici.

V-am mai pregătit ceva SLooper cool. Următorul interviu din seria #SheDOER alături de Sonia Argint va fi cu…(ta na na na…suspaaans)…fondatoarea SLooP. Dăm de veste și detalii foarte-foarte curând.

Acum hai ne pregătim de zile din ce în ce mai încinse și să poftim la cât mai multă briză până la jurnalul viitor.
S-auzim de mmmbine 😊