Produs adăugat
tik tok logo
Ziua perfectă - SLooP your Mood

Cum arată ziua perfectă? Există un studiu care ne spune și acest lucru!

Cercetătorii britanici – da, putem porni glumele, dar studiul este unul serios – au făcut un studiu care definește ziua perfectă – de la momentul trezirii, până la activități, mâncare și ora de culcare.

Iar rezultatele cercetării la care au fost supuși 2.000 de britanici sunt relativ simple, ușor de intuit, dar și ușor de realizat: somn de calitate, mâncare bună și câteva reprize sănătoase de râs.

Ziua perfectă - SLooP your Mood

Unul din zece oameni preferă să cânte în duș, nederanjat de nimeni, iar 15% ar face maraton de seriale. 20% s-ar duce la shopping, iar 30% ar revedea filmul preferat. Tot aproape 30% ar face o excursie cu familia, iar 36% speră să găsească, cumva, undeva, bani.

Ora de trezire ar trebui să fie 8, iar culcarea, nu mai devreme de 23. Iar 10% din respondenții părinți spun că o zi ideală ar trebui petrecută cu partenerul, dar fără copii. 20% s-ar duce toată ziua la pub, iar 22% nu ar ieși din pijamale, întreaga zi. Dacă 30% ar ieși la o plimbare în natură, doar 8% s-ar îndrepta către sala de sport.

Iar înainte de culcare, cei care preferă o carte bună sunt, se pare, mai mulți decât cei care ar opta pentru o seară în oraș.

Sursa aici