Produs adăugat
tik tok logo
SLooP nu este niciodată din concentrat

De ce SLooP nu este “Niciodată din concentrat”

SLooP nu este niciodată din concentrat

Când vorbim despre SLooP, întotdeauna menționăm că smoothie-urile noastre sunt NDC. Ceea ce inseamnanimic altceva decât “Niciodată din Concentrat”. Dar este mai mult decât util să vă și spunem de ce ne ferim de concentrat și ce înseamnă, de fapt, acesta, în alimentație.

Întâi, pentru că noi, SLooP, nu folosim pentru bauturile noaster fructe și legume proaspete, și niciodată nu adăugăm nimic – zahăr, coloranți sau alte rautati. Iar fructele și legumele, sunt doar proaspete și niciodată făcute praf – la propriu -, deshidratate, rehidratate și manipulate în orice alte feluri.

La concentrat, majoritatea apei este eliminată prin filtrare, extracție și evaporare. Evaporarea implică încălzirea sucului la temperaturi ridicate, iar extracția implică uneori adăugarea unor chimicale menite să condenseze produsul. Aceste procese pot scădea semnificativ valoarea nutrițională a fructelor și a legumelor. Sucurile sunt, apoi, pasteurizate la cald, pentru a le prelungi viața laraft. Iar noi tocmai ce am vorbit despre cât este de important să folosești tehnologia potrivită, să lucrezi doar la rece și să nu afectezi cu nimic fructele și legumele.

Sucurile din concentrat mai sunt, uneori, combinate cu zahăr si aditivi meniți să coloreze produsul șau să intensifice aroma,nu tocmai recomandat pentru consumul des.

Recomandarea noastră de final? Citiți întotdeauna eticheta! Puteți începe chiar cu eticheta noastră – nu avem nimic de ascuns și s-ar putea să vă și amuzați.