Produs adăugat

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de peste 80 de lei în București și de peste 150 de lei în țară

Dragă jurnal – am avut un Aprilie fabulos și cu mmmultă energie

Rise &Shine, SLooPer TRooPer!

O fi fost vremea din Aprilie morocănoasă dar asta nu ne-a împiedicat să fim și să facem. Hai să vă spunem pe unde am mai fost și ce-am mai făcut.

Așa cum îi șade bine unui SLooPDOER adevărat, Sonia Argint a început luna în mijlocul acțiunii, la meciul de baschet dintre CSO Voluntari și U-BT Cluj-Napoca, unde a deschis jocul cu o primă lovitură simbolică. Energia a fost vibrantă, cum altfel, ca de fiecare dată când sportul și smuticeala fac echipă bună.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SLooP 🍍🍓🍊 (@sloop.up)


Și, pentru că susținem oricând inițiativele care ne ajută să găsim mai mmmultă bucurie și mai mmmult echilibru în viețile noastre, am premiat 20 de câștigătoare din cadrul evenimentului ”Cercul Femeilor 2022: Visează! Crede! Acționează!”, susținut de revista Psychologies.

Când vine vorba de obiceiuri mai bune și mmmai pline de însemnătate, SLooP nu se dezice. Tocmai din acest motiv am decis să fim alături de Asociația Imunis în campania lor Clean Blood și să susținem o masă de Paște cu mai mult verde și un sistem circulator mai bun.


Ca niște DOERS adevărați ce suntem, nu credem că ”the sky is the limit”. Așadar, am explorat tainele universului alături de Asociația Studenților UB la Seara de Astronomie de la Grădina Botanică. Am fost mai aproape de Lună, de stele și-am dus energia prin toate constelațiile studiate.

Și, dacă tot vorbim despre călătorii cu energie mmmai bună, trebuie să menționăm și că smuti-urile și batoanele SLooP pot să călătorească de acum spre voi prin Bolt Food (în secțiunea Groceries), în București, Cluj și Constanța.

 

Ce au în comun SLooP și Iepurașul Peter? Păi…amândoi preferă bunătățile din fructe și legume. Și amândoi au fost prezenți la KINOdiseea – International Children Film Festival ca să încânte spectatorii de toate vârstele care încă mai cred că bunătatea este o abilitate ce poate fi învățată.

Direct din lumea basmelor am ”ancorat” în lumea femeilor puternice la Chapters.ro – empowering women entrepreneurs – pentru că femeile talentate ne inspiră și vom fi mmmereu alături de ele cu un boost de sănătate.

Încă o veste bună pe care v-o dăm este că împreună cu Sonia Argint le-am vizitat pe Mihaela Bucovicean, Roxana Puia și Rucsandra Hurezeanu. Pregătim ceva mmmagic. Doar că…vă mai ținem puțin în suspans.

Hai, s-avem o lună Mai cel puțin la fel de plină de energie!