Produs adăugat
tik tok logo

O lună cu soare, zâmbete și mmmai mmmmultă poftă de viață!

Rise &Shine, SLooPer TRooPer!

Am SLooPerit și-am smuticit toată luna Mmmai. Și bine ne pare căci, iată, le așternem acum pe ”hârtie” și realizăm cât de frumos și repede a trecut timpul în prima lună cu miros de vară și vacanță.

Și dacă veni vorba despre vacanță, trebuie să recunoaștem c-am luat startul deja, am ajuns prima dată anul acesta în Vama Veche (yuhuuu!). Cu treburi serioase, desigur. O distracție serioasă la evenimentul Escape to Vama Veche, organizat de catre Erasmus Student Network – ESN Romania. Ceea ce vă dorim și vouă.

Mmmai prejos nu s-au lăsat nici studenții din cibernetică, care ne-au invitat să le fim alături la Serile Teatrului Studențesc. Așa că am dus smuticeala și energia bună în toate cele 5 seri de festival norocoșilor câștigători și nu numai.

Și, pentru că smuticeala n-are vârstă, am ajuns de la festivalul de film, direct la relaxarea din grădină, la Mon Petit Jo Garden Sale. A fost tare drăguț. Am socializat și ne-am încântat privirea cu cele mai drăguțe colecții de haine pentru prichindei.

Tot într-o însorită zi a lunii Mai am avut parte de mmmultă drăgălășenie din partea prietenilor necuvântători. Am răcorit și energizat participanții la strângerea de fonduri din cadrul proiectului ”Dogoteca”, organizat de Asociația Friends pentru Dezvoltare în parcul Circului. Proiectul dedicat iubitorilor de animale urmărește atât o creștere a adopțiilor de căței, cât și educarea participanților cu privire la procesul de adopție responsabil și reducerea ratei de abandon a animalelor de companie. Ne-a făcut plăcere să îi susținem în demersul lor și să vedem cât de mmmulte lucruri frumoase devin posibile dacă oamenii își propun să facă bine.

Și dacă tot vorbim despre bine și frumos, alături de zile însorite și zâmbete, am decis să provocăm SLooperi TRooPErii mici și mari să iasă afară, la soare, alături de familiile lor. SLooP Fruli Family Challenge alături de prietenii de la Running Heroes este o provocare la mișcare, indiferent unde aleg participanții să o pună în practică. Noi ne-am luat angajamentul de a-i aștepta la finish line și de a-i recompensa cu bunătăți SLooP.
Vă dăm de veste curând despre cum a decurs provocarea Fruli și cât zvâc au avut participanții. Până atunci hai să ne bucurăm de soare și de vară!

Later edit.
La momentul la care scriem acest update de jurnal, doar ce s-a lansat ultimul sezon din Stranger Things, iar Shakira și Piquet au anunțat că se despart. Ne ștergem o lacrimă imaginară și trecem la poveștile noastre, care fie vorba între noi, sunt mai mmm… Așa! Începem cu reușita Ginei, colega noastră mmmaratonistă și real Doer, care a participat la cursa de 10 km de la Bucharest Marathon. Bravooo, Gina ! Show them how it’s done, girl!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SLooP 🍍🍓🍊 (@sloop.up)

Apoi, am încălecat pe o cămilă și am dat o tură de piramide în compania Soniei Argint.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonia Argint | TV Host (@silversonia)

În Egipt ne-am reîncărcat bateriile cu frumos, cer azuriu și soare, iar apoi am revenit rapid în țară pentru a participa la inaugurarea unui vis devenit realitate: Arc Maison Social Hub. Hai să-ți povestim puțin despre aceast proiect dedicat femeilor extraordinare. Arc Maison Social Hub e o oază pentru #SheDoers, care și-au transformat pasiunile în business-uri de succes. E un loc unde femeile puternice se înconjoară de frumos, se reîncarcă și găsesc mereu susținere. Ne bucurăm că facem parte dintr-o asemenea comunitate.

Ce-am mai făcut mmm… în mai? Am trimis ultimele premii către câștigătorii noștri din campania DOERs of Romania și am fost prezenți la Yolo Pilates Opening Party, pentru că, vorba șlagărului, this is how we do it.

Apoi, pe final de lună ne-am văzut cu amazoana amazing Roxana Puia, Marketing & Communication Manager Environ România, un alt #SheDoer care zilnic încearcă să facă lumea un pic mai bună.

La final-final, adică pe 31 mai, i-am încurajat pe băieții de la CSO Voluntari în finala campionatului României de baschet. A fost un meci extraordinar și suntem mândri de echipa noastră favorită, care a dat tot pe teren.

Cam atât cu veștile din mai. SlooP you later!