Produs adăugat
tik tok logo
Crăciun sănătos și plin de viață

Petrece un Crăciun sănătos și plin de viață!

Crăciun sănătos și plin de viață

Vine, din nou, acel moment magic al anului. Ne oprim, pentru câteva zile, din febra cumpărăturilor, a task-urilor și a ședințelor pentru câteva zile de încărcat bateriile, alături de cei dragi: Crăciunul! Deși pare simplu, avem nevoie de câteva sfaturi ca să scoatem tot ce e mai bun din această perioadă și să ieșim „cu bine” din provocările meselor în familie.

Nu mânca prea mult! Da, ai pe masă toate bunătățile – fie făcute de tine, fie de familie, fie cumpărate, fie livrate. Dar nu e nevoie, neapărat, să le încerci pe toate în același timp. Ia-le pe rând, ai tot timpul să le guști, nu este o întrecere și nu e nevoie de dureri de cap sau de stomac! Și nu uita, asortează un SLooP la micul dejun de sărbători sau la o tură de shopping!

Menține-te în formă! Ieși la o plimbare, dacă nu chiar la o alergare sau la un pic de sport. Bucură-te de aerul liber, de orașul un pic mai liniștit – dacă rămâi acasă – sau de o pârtie lină – dacă ai de gând să practici și câteva sporturi de iarnă.

Ia o pauză! Serios, asta poate fi chiar cel mai important lucru, Oprește task-urile pe care le ai în minte. Pune un pic telefonul jos și ia o gură de aer. Vorbește mai mult cu ai tăi. Sau, bineînțeles, vorbește un pic cu tine. Pune-ți ordine în gânduri și bucură-te.

Crăciun minunat să aveți!