Produs adăugat
tik tok logo
Pisicile sunt carnivore, doar 4 din 5 stăpâni știu asta

Pisicile sunt carnivore, dar doar 4 din 5 stăpâni știu asta

Pisicile sunt carnivore, doar 4 din 5 stăpâni știu asta

Sursa foto  aici

Suntem online de atâta timp și, cu toate astea, nu am scris, până acum, nimic despre pisici. Vom corecta imediat această greșeală. Cum aici vă oferim, de multe ori, sfaturi și informații despre o alimentație sănătoasă, dar și știri despre ce vă este drag, și cum suntem siguri că avem printre noi numeroși iubitori de pisici, iată și primul nostru articol despre alimentația felină.

Ne-a atras atenția un titlu care spune că unul din cinci stăpâni de pisică – nu întrebați pisica, va spune că ea este stăpâna – nu știe că animalul său de companie este carnivor.

Mai mult decât atât, 10% dintre cei 2.000 de respondenți ai unui sondaj amplu susțin că își hrănesc pisica după o dietă vegană, iar 5% recunosc că animalul este hrănit exclusiv cu frunze și salate verzi.

Asta nu este tot. 40% din respondenți nu citesc niciodată eticheta hranei entru pisici atunci când o cumpără, iar 64% nici nu ar ști ce informații să caute pe ambalaj. 5% dintre cei chestionați cumpără cel mai ieftin produs, iar 15% schimbă mărcile, în funcție de ce este mai accesibil.

O treime dintre cei care au pisici le hrănesc cu brânză, fără să știe ca aceasta nu este cea mai fericită sau sănătoasă opțiune pentru feline, iar 40% hrănesc pisicile cu resturi de la masa lor, indiferent dacă sunt sau nu sănătoase.

Credem ca ar trebui să fim ceva mai atenți cu prietenele noastre patrupede.

Sursa  aici