Produs adăugat
tik tok logo
Campionatul European de Winter Triathlon de la Cheile Grădiștei

Alături de cei mai buni sportivi, la Campionatele Europene de Winter Triathlon de la Cheile Grădiștei

Campionatul European de Winter Triathlon de la Cheile Grădiștei

Sursa foto  aici

Că suntem dinamici din fire, nu mai este un secret pentru nimeni. Ce e nou, însă, este că suntem alături de cei mai talentați sportivi din triatlonul de iarnă și suntem parteneri ai Campionatelor Europene de Winter Triathlon, ce vor avea loc, în premieră, la Cheile Grădiștei, în 22-24 februarie.

Ce e nou la triatlonul de iarnă, față de triatlonul clasic, în care înotăm, pedalăm și alergăm? În cadrul unui concurs de Winter Triatlon, unul dintre cele mai noi evenimente din calendarul internațional, sportivii aleargă 8 kilometri pe zăpadă, parcurg 14 kilometri de Mountain Bike tot pe zăpadă și fac și 12 kilometri de schi fond. Practic, înotul este înlocuit de schi – cumva și normal, e un pic mai greu să înoți în ape la zero grade sau mai puțin, zicem noi.

Un grup important, de aproximativ 500 de sportivi, antrenori, staff și oficiali europeni va fi prezent la competiția de la Cheile Grădiștei, iar SLooP va fi acolo, pentru un pic de zvâc.

Țara noastră va fi reprezentată, în cadrul competiției, de un lot de peste 10 sportivi ce vor concura la categoriile Elite și Juniori, cărora li se vor alătura și 50 de sportivi amatori. Și ambițiile sunt, și ele, pe măsură: lotul național țintește cel puțin trei medalii în cadrul competiției.

Rămâneți alături de noi, pentru că mai avem noutăți și, cu siguranță, veți afla mai multe despre triatlonul de iarnă! Până atunci, haideți să ieșim la un pic de mișcare. Totul pornește cu o alergare.