
Today is yesterday’s tomorrow. Un Atelier Fresh și o smuticeală încă nefăcută.
” Mâncarea nu este doar un combustibil care ne susține viața, ci acel ceva pe care îl legăm profund de diverse momente vesele sau triste din viața noastră. Mâncarea înseamnă, pentru fiecare dintre noi, tradiție, familie, prieteni adunați în jurul mesei, bucurie, copilărie, arome și rețete, mai vechi sau mai noi. Mâncarea înseamnă amintiri și emoții, vacanțe și oameni dragi. Prima supă fiartă prea mult sau prima tocăniță sărată în exces.
De ceva timp îmi joacă aceste gânduri în cap. De când mâncatul și trăitul normal au devenit atât de complicate? De când a început să fie atât de dificil să alegem din piață ingrediente proaspete, să ne gătim mâncarea, să mâncăm zilnic suficiente legume și fructe, salate și lactate?“[…]
Mai mult despre mâncare și cum putem să ne facem obiceiuri sănătoase de azi, nu de mâine, nu de luni, sau după Paște, puteți citi AICI în articolul Alinei Trifu – consilier în nutriție și fondator iHEALTH – Eating for Tomorrow.