Produs adăugat
tik tok logo
Asia - Ghimbir - SLooP your Mood

Un pic de Asia pe papilele gustative: ghimbirul și beneficiile-minune

Asia - Ghimbir - SLooP your Mood

Consumul de fructe și legume de toate tipurile este deseori asociat cu reducerea riscului de a contracta numeroase afecțiuni, iar sus, pe lista vegetalelor care fac mult bine în dietă, este ghimbirul, care își trage originile din îndepărtata Asie și Indie.

Condiment și ingredient-minune, în același timp, ghimbirul conține sute de metaboliți cu remarcabile capabilități utile în sănătate și regenerare.

Pe de o parte combate stările de greață și răul de mișcare, iar pe de altă parte aduce un pic de bine în timpul unei răceli – te încălzește bine și te ajută să elimini toxinele.

Unde mai pui că reduce și durerile – inclusiv dacă mergi la sala, forțezi și resimți totul la nivelul mușchilor. Ghimbirul vine și alină senzațiile neplăcute.

Mai multe studii efectuate pe parcursul ultimilor ani ne arată și că ghimbirul ajută la combaterea inflamațiilor și, în plus, aduce un plus de sănătate cardiovasculară.

Cu un gust ușor condimentat și o aromă inconfundabilă, ghimbirul își face tot mai mult loc în alimentația noastră obișnuită. Și asta nu este deloc rău!

Sursa aici.