Produs adăugat
tik tok logo
Împreună de departe

Împreună de departe. Cum sărbătorim Paștele de la distanță?

Uite că de data asta sărbătorile ne prind uniți altfel… în angajamentul de a sta cuminți fiecare la casele noastre. Fără tradiționalele reuniuni cu familia extinsă, cu prietenii, cu fetele. În situația asta, ce se face iepurașul? El e imun, dar pentru noi bine-ar fi să nu țopăie pe străzi și din casă-n casă!

Vestea bună e că am avut o lună să ne obișnuim cu conf call-urile cu colegii și prietenii, facetime-ul cu bunicii, cafeaua băută împreună la telefon. Un antrenament bun pentru reuniunile de ciocnit ouă virtuale.

Iepurașul vine prin curier.

Vestea bună e că poți trimite (și primi!) în continuare cadouri, prin comandă online. E o ocazie minunată să susții micile afaceri locale care suferă în această perioadă: cofetăria preferată, brutăria artizanală la care mergeai mereu, cafeneaua de specialitate, atelierul de design funky. Comandă ceva bun direct la ușa celor dragi și bucură-te de două fapte bune dintr-un foc!

Schimb de rețete festive.

Eu gătesc pentru tine, tu pentru mine. Cum? Ne trimitem rețetele, facem și tutoriale video dacă vrem să punem doză dublă de zel. Apoi gătește fiecare ce-a primit. E ca și cum ne-am vizitat reciproc cu bunătăți. Plus un pic de noutate pe masa familiei! A se savura împreună în fața camerei.

Staying in is the new going out.

Probabil toată lumea și-a epuizat până acum colecția de pijamale și halate, în timp ce hainele „alea bune” de ieșit în oraș stau abandonate prin dulapuri. De ce să nu le dai o șansă să strălucească și acasă? Setează cu prietenii o tematică – retro, ghetto, glitter sau orice vă inspiră și vă animă. Vă îmbrăcați, vă coafați, vă ferchezuiți. Puteți fi oricât de extra vreți, că doar sunteți acasă. Și așa echipați, vă vedeți pe Zoom ca scoși din cutie! Tema aleasă se poate extinde la playlist, la gustărele sau la un viewing party de filme sau seriale.

Iar pentru orice reuniune fresh sau pentru recăpătarea energiei după ce ieși din ele, nu uita că un SLooP îți dă din start 2/5 porții de fructe și legume recomandate zilnic de OMS.

Party on!