Produs adăugat
tik tok logo
Marea ieșire din casă

Marea ieșire din casă. Unde ne mișcăm în siguranță?

Marea ieșire din casă

Odată cu marea ieșire din casă, cu toții ne dorim să reumplem sălile de fitness, să ne dezmorțim și să ne revenim la forma pre-carantină. Dar atenție, distanțarea socială rămâne în continuare cea mai sigură variantă!

Așadar, ce idei avem pentru mișcare în aer liber cu cât mai puține riscuri?

Fugi la munte! La pas, nu cu telecabina.

Un weekend de drumeție va fi o gură imensă de aer proaspăt după atâtea zile de stat acasă. Sunt atât de multe trasee încât ne putem bucura cu toții de ele fără să ne vedem prea des. Nu-ți trebuie decât un rucsac și 1-2 prieteni ca să te reîntâlnești cu natura. Și mai și arzi vreo 400 de calorii pe oră urcând pe munte.

Șterge praful de pe bicicletă.

În perioada asta, e mai sigură decât transportul în comun. Păstrezi distanța față de ceilalți și îți pui sângele în mișcare; arzi între 300 și 700 de calorii pe ora de pedalat, revezi orașul.

Distracția din parc

Probabil parcurile nu vor fi foarte libere, dar cu puțină grijă te poți bucura de ele fără înghesuială. Dacă ieși la o plimbare, ia cu tine și rachetele de badminton sau rolele. Intră la categoria fun și nici n-o să simți că de fapt faci sport.

Mai bine mergi pe jos decât să stai jos.

Fiecare pas contează, așa că dacă alte variante nu-ți sunt la îndemână te poți baza întotdeauna pe propriile picioare. Chiar și o stație de autobuz parcursă pe jos ajută! Dacă îți contorizezi pașii, va fi o mare bucurie să vezi iar în aplicație mai mult de 1-200.

Știm că abia aștepți să te miști iar după bunul plac, dar nu uita totuși că riscurile sunt încă prezente. Așa că respectă întotdeauna măsurile de siguranță: poartă mască, spală mâinile cât mai des și dezinfectează bine toate obiectele cu care ai ieșit afară. Distracție precaută!