Produs adăugat
tik tok logo
Mersul pe jos

Mersul pe jos face sincronul frumos

Mersul pe jos

Despre mers s-a tot spus că face bine, dar știai că mersul împreună face și mai mult bine? Un studiu recent publicat de Universitatea Tohoku ne surprinde cu o veste simpatică: atunci când mergem alături de cineva, comunicăm prin sincronizarea pașilor. Stâng la stâng, drept la drept, gând la gând!

Se pare că prima impresie e influențată și de sincronizarea mișcărilor. În special pentru femei, predispuse către armonie și cooperare, sincronizarea pașilor vine natural și inconștient. La fel vine și o primă impresie pozitivă: când ești în sincron fizic, ești în sincron și emoțional!

Recomandarea primăverii: plimbările în doi

Ce poți face cu vestea primită de la cercetători? Poți transforma plimbările dintr-o activitate solo, de nevoie, într-una împărtășită cu persoane de care vrei să te apropii. Și nu, nu trebuie să numeri, să calculezi și să sincronizezi intenționat pașii. Ei se vor armoniza de la sine, în timp ce tu te poți concentra la conversație.

Ce merge cu plimbarea? Bunătăți on the go.

La fel ca sincronul, și fructele cresc buna-dispoziție. Așa că la următoarea plimbare, ia cu tine și două smoothie sau sucuri numai bune de ținut în mână sau în geantă. De care ți-e poftă?