Produs adăugat
tik tok logo
Moda cere sacrificii - SLooP Your Style

Moda cere sacrificii? Uneori le faci fără să-ți dai seama.

Probabil ești în plin proces de reînnoire a garderobei de iarnă, și sigur există câteva modele și croieli care nu lipsesc niciodată din coșul de cumpărături. Vestea bună: shopping-ul e fun, iar ținutele bune dau o stare psihică bună. Vestea proastă: e posibil ca ținutele tale preferate să-ți facă rău fără să știi.

Un studiu derulat în UK a arătat că 73% dintre femei se confruntă cu suferințe ale sistemului osos și muscular, cauzate de alegerile lor vestimentare. Iar principalii vinovați sunt la fel de prezenți în magazinele și dulapurile din România:

1. Blugii skinny

Fac piciorul frumos, știm. Dar în același timp restricționează circulația, în special în zonele pe care le dorim bine ținute în frâu: șoldurile, genunchii, gleznele.

Nu zicem să renunți la ei cu totul și să porți mom jeans la puloverul supradimensionat (decât dacă îți place, desigur!). Dar încearcă să alternezi cât mai mult croielile ca să nu restricționezi zilnic aceleași zone ale corpului.

2. Geanta în care încape toată casa

Cea mai practică atunci când ai multe de luat cu tine, de la trusa de make-up și până la chiuveta din bucătărie. Cam în fiecare zi, adică. Problema e că toată greutatea pică pe un singur umăr și duce în timp la dureri de spate. Noi zicem să-ți faci curat în geantă cât mai des, sigur se va înjumătăți. Iar atunci când te lasă ținuta și ocazia, să porți cu încredere rucsac, care distribuie uniform greutatea pe ambii umeri.

3. Colierele statement

Pline de personalitate, dar și de greutate. Dacă îți plac accesoriile voluminoase, poartă-le cu încredere, dar și cu măsură. Purtate prea des, pot cauza dureri de gât și contracții dureroase.

Altfel spus… și în modă, binele vine din aceeași regulă: moderația în toate. Alternează, variază, mix & match, stay fabulous!

Sursa: aici