Produs adăugat
tik tok logo
We Content - SLooP Your Workout

Pe unde am mai umblat și unde mai mergem, săptămânile acestea

Ne știi bine, suntem dinamici, plini de energie și – clar – nu ne poți vedea zi-lumină în birou. Așa că, de mână cu SLooP, am fost la mai multe evenimente în toamna aceasta, am întâlnit oameni frumoși, inteligenți și am mai și învățat lucruri noi, utile, pe care le veți vedea chiar voi, în viitor.

În ultimele zile de octombrie, am fost și la prima ediție Influencers Jukebox, pentru a lua pulsul creatorilor de conținut sau – ca să preluăm mult uzitatul termen și să îl chinuim un pic în limba română – al influencer-ilor. Iar una dintre temele de dezbatere care a împărțit vorbitorii în două tabere, fiecare cu argumente solide și corect structurate, a fost conotația negativă pe care o capătă, tot mai des, termenul de influencer, în opinia publicului larg.

Mergem, în curând, și la WeContent – tot mai multe discuții constructive despre conținut, modele de bune practici, campanii de succes, dar și exemple de evitat, pentru informații cât mai utile și mai bine țintite, pentru fiecare consumator al conținutului, în parte.

Și încheiem cu o surpriză. În curând, vom avea tot mai multe drumuri la Daimon. De ce, veți vedea cât de curând. Surpriză plăcută, să ne înțelegem.

Numai bine și să ne intersectăm drumurile!