Produs adăugat
tik tok logo
Cei mai mici designeri la RDW

Am adus cei mai mici designeri la RDW 2018

Talentul nu are limite de vârstă, iar nouă ne place să începem devreme. Așa că am adus cei mai mici designeri la Cartierul Creativ din cadrul Romanian Design Week și le-am lăsat libertate totală de expresie, “pe pielea” sticlelor noastre de SLooP. La propriu, pentru că la categoria “Paint Your SLooP” s-a lăsat cu multă culoare și imaginative, direct pe sticlele de SLooP.

Ce a ieșit puteți vedea chiar aici :

Cei mai mici designeri la RDW

Cei mai mici designeri la RDW

Cei mai mici designeri la RDW

Dar asta nu a fost tot. Nu puteam să lăsăm zecile de copii care ne-au vizitat doar să ne picteze ambalajele, câtă vreme suntem la RDW 2018, așa că am făcut și pasul următor – “Design Your SLooP”. Cine știe, poate că ne vom și inspira de aici, pe viitor.

Cum ne-am mai distrat? Cu atelierul “Plant a SLooP”, în care cei mai mici și mai inventivi dintre noi au plantat diverse semințe în sticlele de SlooP, dar și direct la creație, în încercarea de a produce “Smoothie Lamps”. Nu ne-am fi descurcat singuri, așa că am contat pe ajutorul prietenilor noștri de la Smart Kid și Party Entertainers. A fost multă, multă culoare, energie, am râs, ne-am jucat și… abia așteptăm să mai facem!