Produs adăugat
tik tok logo
SLooP - Vorbește lumea despre noi

Vorbește lumea despre noi. Și ne place!

SLooP - Vorbește lumea despre noi

Sursa foto: davidstewartgets

Zilele acestea, SLooP a ieșit un pic din carapace și a povestit despre ce mai e nou și care sunt planurile, pe final de an și început de 2019. Am vorbit cu prietenii de la Forbes, Diva Hair și Q Bebe și vă lăsăm, mai jos, link-urile la care puteți afla și mai multe decât știați deja, despre noi.

Care sunt diferențele dintre un suc fresh și un smoothie? Câți români și-au făcut, deja, un obicei din a face o smuticeală bună? Cum evoluează piața și ce mai are de gând să facă SlooP? Aflați totul, dintr-un material Forbes, chiar aici.

De ce e bine să bem SLooP și cum ne ajută asta în căutarea echilibrului zilnic? Cum stăm cu vitaminele și ce ajută atât de mult, în fiecare sticlă de smoothie? Diva Hair a făcut chiar o listă, cu opt motive pentru care ne poți include tot mai des în meniu. Poți citi materialul, aici.

Cum să faci față mai bine zăpezilor, frigului și, în general, iernii? De unde să îți iei combustibilul pe care organismul tău îl arde, pentru a se încălzi și a te pune în mișcare? Rețeta unei ierni fără dureri de cap și cu multă sănătate vine de la Q Bebe și are, ca ingredient principal, SLooP.

Mai avem planuri și noutăți, ca în fiecare zi, și promitem să vă ținem la curent.