Produs adăugat
tik tok logo
Bea limonadă, vei fi uimit de beneficiile ei

Bea limonadă, vei fi uimit de beneficiile ei!

Bea limonadă, vei fi uimit de beneficiile ei

Ai nevoie de hidratare și parcă apa pe care o bei zi de zi – apropos, îți bei cei doi litri pe zi, da? – îți este un pic banală, dar nu ai face nici pasul extrem de a bea un suc plin cu tot felul de ingrediente despre care ți-e frică să și citești? O soluție care-ți va ține de sete și te va alimenta și de la rezervorul cu Vitamina C este limonada!

Ce-ți dă în plus lămâia proaspăt stoarsă în apă? Păi, pe lânga un gust bun și vitamina despre care vorbeam, te ajută să nu iei în greutate și, unele studii arată că, face și bine tenului.

Mai e ceva – o limonadă băută dimineața îți dă un start pentru sistemul digestiv – digeri alimentele mai repede și nu acumulezi toxine. Ce mai face lămâia? Stimulează glandele salivare și previne senzația de gură uscată. Ce înseamnă asta? Direct, luptă împotriva respirației urât mirositoare.

Și acidul citric, care abundă în lămâi, are beneficii, mai ales pentru rinichi. Cine mai sunt prietenii Vitaminei C care se prezintă, la fiecare întâlnire cu limonada? Printre altele, potasiu, calciu, fosfor și magneziu.

A, și mai e ceva. Poți ‚condimenta’ limonada, după gust, cu alte plante cu efecte minunate – ghimbir, mentă și agave, ca să enumerăm doar primele opțiuni care ne vin în minte.