Produs adăugat
tik tok logo
iaurt și ovăz

BREAKINGUȚ NEWSULEȚ: Lumea tocmai a primit o smuticeală cu iaurt și ovăz!

SLooP - Iaurt și ovăz

Ce să mai, se-ntâmplă tot felul de lucruri încolo și-ncoace!

Americanii-și tot aduc tancuri la Kogălniceanu, protestele din București nu se opresc, ministrul de la agricultură este extraterestru, Floricica Dansatoarea a ajuns vedetă națională, un ogar afgan a intrat cu un camion într-o mulțime de cățelușe care manifestau pentru egalitatea sexelor și câștigarea dreptului de a face pipi cu piciorul ridicat, Ghiță este pe unde-o fi Ghiță acum, Trump este Trump, Germania ia în considerare producerea de arme nucleare, Mihai Trăistariu nu poate să înțeleagă ce caută în această discuție, Putin are și el planurile lui, iar noi? 

Noi am lansat un smoothie nou cu iaurt și ovăz.

Acum nu știm care este implicația geopolitică a acestui lucru, dar știm sigur că vorbim despre un produs care ajută sănătatea tractului digestiv (datorită fibrelor din ovăz), deci pe toată lumea care are unul. V-ați gândit (evident, doar așa, de dragul gândului) că poate pe domnul Iordache îl durea burta și de-aia se străduia să treacă mai repede la altă întrebare și să termine odată cu ele? Sau poate că domnul Putin o să înțeleagă acum că țara noastră are și preocupări ceva mai roz și o să contrabalansăm un pic amenințarea pe care o vede în scutul de la Deveselu! 

În fine, acest smoothie nou cu iaurt grecesc, ovăz și fructe de pădure, este un mic dejun „on the go” care își dorește (din sufletul lui plin cu fibre și cu proteine) să coloreze pe cât posibil diminețile astea pline cu știri serioase și gri. 

 

Așadar, keep calm and smoothie cu cereale!