Produs adăugat
tik tok logo

SLooP Pink Yourself

Viața e roz și roz este lumea toată 🎶

Mood board-urile de pe Pinterest vor să ne picteze totul în portocaliu, dar noi credem că este o mișcare de marketing a celor nerăbdători să înceapă luna octombrie. Nu vrem să sărim însă peste Septembrie, una dintre cele mai romantice și perfecte luni, cu temperaturi plăcute și care conține încă o mare parte din vară. Dacă nu ești de acord, citește mai jos de ce începutul lui septembrie este încă parte din vară și merită să fie sărbătorit în roz.

Când vine toamna, de fapt

Oficial, prima zi de toamnă din 2023 este 23 Septembrie pentru că atunci este echinocțiului de toamnă când ziua este egală cu noaptea. Asta înseamnă că atunci când citești aceste rânduri este în vară, ceea ce probabil poate confirma și peisajul de la fereastra ta.

Până când vine toamna, ne plac vacanțele din Septembrie deoarece sunt considerate extrasezon, iar stațiunile sunt mai libere și mai ieftine. Afară încă putem sta în pantaloni scurți, dar fără să aplicăm SPF 50+ la fiecare 5 minute, copacii sunt încă verzi și chiar putem face plajă. Practic viața e încă roz și roz este lumea toată <3

SLooP Pink Yourself

Până la urmă, vara și toamna sunt și stări din sufletul nostru iar ce ni se pare important este să nu lăsăm calendarul să ne spună cum ne simțim. În sufletul nostru suntem niște unicorni roz optimiști care zburdă pe dealuri de fructe și nori pufoși.

Pink Yourself cu Dra-gon-tsu înseamnă un uplift instant, o smuticeală roz, un strop de sclipici, o teleportare pe un tărâm exotic, o încredere în visuri și imaginație ✨

Iar pentru toată această stare am ales Fructul Dragonului, acest unicorn al fructelor exotice 🔮.
De ce? Pentru că este un fruct tropical (și merităm mai multă tropicalitate în viața noastră zilnic 🌴), este un superaliment 💪, crește pe un cactus 🌵 (ceea ce ni se pare foarte badass) și este un mix excelent între căpșună, pară, kiwi și pepene 🍉.

 

💖 De ce iubim Fructul Dragonului 💖

Din punct de vedere design, fructul dragonului arată surprinzător și superb atât la exterior, cât și în interior. Însă dacă știți SLooP, atunci sigur știți că nu ne oprim niciodată doar la design, ci ne pasă cel mai mult de funcționalitate.

 • Iar aici fructul dragonului primește 10 cu coroniță:
 • Conține 100 mg vitamina A, 4 mg de vitamina C, 31 mg de calciu, 0.1 de fier și 68 de magneziu 💞. Iar toate acestea îl fac să fie super benefic pentru corpul nostru:
 • Are zero grăsimi și este bogat în fibre, ținându-ne de foame
 • Conține antioxidanți, deci ne apară de radicalii liberi, îmbătrânire prematură sau cancer
 • Reușește să ne scadă nivelul de zahăr din organism (deci nu este un snack care să ne dea nivelul glicemic peste cap)
 • Conține prebiotice, care susțin bacteriile sănătoase din organismul nostru, încurajează probioticele și distrug virușii și bacteriile nefaste, pe lângă faptul că ne ajută digestia
 • Ne întărește sistemul imunitar prin aportul de vitamina C și antioxidanți

 

Smuti-ul Dra-Gon-Tsu (Dragontsu)

În primul rând, vrem să recapitulăm (că doar a început școala) faptul că la SLooP găsești doar fructe, legume și nimic altceva. Avem grijă să le păstrăm gustul și nutrienții, așa că folosim temperaturi mici și manevrăm totul cu grijă. Nu adăugăm nici un fel de zahăr, inclusiv lucruri numite altfel decât zahăr dar care în definitiv înseamnă același lucru.

Ne lăudăm cu 0% răutăți, adică nu ne atingem de coloranți, conservanți, aditivi sau zahăr adăugat. Folosim tehnologia de pascalizare la rece care elimină bacteriile și păstrează tot ce e bun din fructe și legume.

 

Smuti-ul Dra-Gon-Tsu este smuti-ul nostru care-l face vedetă pe Fructul Dragonului și are doar următoarele ingrediente:

 • 45% suc de mere
 • 25% piure de banane
 • 15% suc de ananas
 • 12% piure de fructul dragonului
 • 3% suc de fructul pasiunii
 • vitamina C.

Este super simplu să Pink Yourself cu Dra-gon-tsu. Ne-am gândit la Dra-Gon-Tsu pentru că este o sursă de fibre integrale, iar fibrele ne ajută digestia, ne protejează de bolile de inimă și ne ajută să gestionăm probleme precum greutatea corporală sau diabetul. Dra-Gon-Tsu ne ajută flora intestinală, crescând bacteriile sănătoase din intestinul nostru, ne susține sistemul imunitar, ajutându-ne să luptăm împotriva infecțiilor, iar vitamina C protejează celulele albe din sânge.

Dragontsu e perfect atunci când vrem să ne mai bucurăm de vară ☀️ și nu suntem pregătiți să intrăm în case – mai țineți minte energia copilăriei în care ne doream să mai stăm afară? Aceea este cea pe care o urmărim și acum. 💕

Găsești totul despre smuti-ul roz ca o lume perfectă aici.

Recenzii de la voi despre Dra Gon Tsu

 • Perfect. Gustul este senzational: exotic, dulce si fresh. și culoarea este un plus 😉
 • Super bun. Energie și bucurie într-o sticlă. Aceasta este combinația care mă ajută mereu să trec peste momentele grele ale zilei. Fructul dragonului are un gust inedit și amestecul este exotic și parfumat.
 • Preferatul meu, excelent. M-a cucerit culoarea si am ramas surprinsa de gustul exotic, catifelat. Recomand.
 • Foarte revigorant. Unul dintre cele mai bune bauturi racoritoare pe care le-am baut vreodata. Merita toti banii!
 • Foarte bun. Nu ma așteptam sa descopăr acest fruct prin intermediul unui smoothie, dar nu regret, deoarece combinația este absolut genială
 • Boost de energie. Se simte ca un boost de energie, iar gustul este minunat. Recomand! ❤️

 

MulTSUmim! 💗Și nu uita, Pink Yourself cu Dra-gon-tsu!