Produs adăugat
tik tok logo
SLooP Revolution Day - Oprim risipa de mâncare

SLooP Revolution Day

SLOOP REVOLUTION DAY

100 KG DE MÂNCARE PE CAP DE LOCUITOR – cam atât se risipeşte anual, în România. Alături de tine, vrem să schimbăm această statistică.

Cine suntem noi ?
SLooP este suporterul nr. 1 al legumelor & fructelor proaspete şi delicioase. Din ele şi nimic altceva facem fresh-uri şi smuticeli bune-bune şi sănătoase. Zilnic încercăm să le integrăm firesc în alimentaţia românilor , oferindu-le o gamă tentantă de bunătăţi fără zahăr, conservanţi sau alte chestii ciudate.

Ce poţi face tu?
Te provocăm să ne fii alături în lupta împotriva risipei alimentare. Aceeaşi provocare am primit-o şi noi de la Food Revolution Day Romania, iar pentru asta am adunat toate cojile şi cotoarele de la fructele pentru smutiuri şi juice-uri. Apoi le-am transformat în ceva yum: primul suc făcut numai şi numai din coji şi cotoare.

Şi tu poţi fi alături de noi, e simplu tare! Share-uieşte cu prietenii tăi de pe Facebook importanţa combaterii risipei alimentare şi oferă-le o alternativă la aruncarea fructelor şi legumelor moi, care au stat cam mult pe masă sau în frigider. Acestea pot fi baza perfectă pentru un smoothie natural şi fresh, numai bun de umplut sticluţa goală pe care ai primit-o la pachet cu bunătăţile noastre. Sau poate ai tu o soluţie mai bună, o aşteptăm cu drag.
Suntem mândrii deschizători ai acestui frumos drum şi ne bucurăm tare mult să te avem alături.

Cu drag,
Echipa SLooP