Produs adăugat
tik tok logo
SLooPyourSelf - Smoothie sau fresh

#SLooPyourSelf la Atelier Fresh – Mega Image Concept Store Băneasa

SLooPyourSelf - Smuti sau fresh

O smuticeală încă nefacută, din fructe proaspete, încă nestoarse, cu gust încă nedefinit și o culoare încă necunoscută, după cum scrie pe eticheta produsului. Adică un smoothie sau un fresh pe care orice client MEGA IMAGE Concept Store Baneasa și-l va putea face pe loc, exact după gusturile personale, în colțul Atelier Fresh – fie în weekendul 24 – 26 februarie, fie în urmatorul, 3 – 5 martie. Noile rețete vor purta numele autorilor, iar cele mai bune dintre ele au șansa să ajungă produse oficiale Sloop – da, adică să te duci la Mega Image de acum înainte și să îți găsești marca proprie de suc.
Alături de noi vor fi și:
VINERI 24 Feb și VINERI 3 Martie, Alexander Florescu (www.futuragym.ro) – tenismen de performanță în copilărie, pentru 12 ani, ce reușeste să-și transforme pasiunea pentru oameni și pentru tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos într-o profesie și un business de success în domeniul fitness-ului – rețeaua de cluburi Futura Gym, în cadrul căreia este și trainer personal.
SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ  25-26 Februarie, Alina Trifu (iHealth – Eating for tomorrow/ ihealth.com.ro) – consilier în nutriție și fondatoare iHealth, certificată ca Tehnician Nutriționist și Fitness Diet Nutrition Specialist, ce promovează cultura moderației în alimentație.
SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ  4-5 Martie
Andreea Crăciun ( Andie.ro/ VEG Studio) – vegetariană de vreo 17 ani, care scrie de mai bine de 7 ani despre pasiunea ei pentru gătit și fotografie pe blogul personal cu rețete simple și delicioase.
Ne vedem la o smuticeală bună!
www.sloop.ro

Eveniment: https://www.facebook.com/events/1305124842891086/