Produs adăugat
tik tok logo
Consumă fructe și legume

O spunem des și o spunem și aici: consumă fructe și legume!

Consumă fructe și legume

Nu cred că putem spune suficient de des cât de important este să consumi, zilnic, fructele – și, bineînțeles, legumele – necesare unei alimentații corecte. Zi de zi, până ajungi la SLooP, fă-ți plinul de fructe proaspete – vitamine în stare pură, fibre și nutrienți esențiali pentru o minte sănătoasă și un organism fericit.

Până să iei o gură de SLooP, poți mușca zdravăn dintr-un măr. Până să îți faci smoothie-ul preferat la blender, de ce să nu ronțăi un morcov? Corpul tău îți va mulțumi.

Un smoothie din fructe, făcut la blender, va avea, mereu, mai mulți nutrienți și fibre decât sucul stors din aceleași fructe. Dar un smoothie, fie că ți-l faci în casă, fie că este SLooP-ul tău preferat, este o completare binevenită pentru ceea ce nu ar trebui să lipsească, în nicio zi: fructul crud, în starea lui naturală.

Așa că, dimineața viitoare, când îți pui amestecul preferat pentru mic dejun la blender – al nostru este, azi, fructe de pădure, banane și un pic de iaurt grecesc – pune-ți și câteva fructe la pachet, pentru o doză de energie sănătoasă, pe parcursul zilei. O să îți mulțumești, fie că ești la birou, în pauza de cafea sau după o repriză sănătoasă de mișcare, la sală.